Politică

Cine sunt cei doi liberali care intră în CJ

Mihai Boicu
29 iul 2016 2684 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea se înnoieşte marţi cu doi consilieri PNL, după ce Liliana Viorica Pleşa şi Sorin Robu au demisionat.

La şedinţa ordinară din 2 august, pe ordina de zi se află constatarea încetării de drept am mandatelor acestora şi validarea altor doi consilieri liberali, Victor Ciumac şi Paul Andrei Lungu. Pe ordinea de zi se mai află intrarea în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) a şase consilieri. De asemenea, consilierii judeţeni vor mai vota desemnarea reprezentanţilor CJ în mai multe instituţii şi organisme. La şedinţa CJ se va constata încetarea detaşării comisarului şef de poţie Neculai Cojocaru la conducerea Evidenţei Populaţiei, după ce acesta a ieşit la pensie, după o perioadă de peste 10 ani petrecută la conducerea serviciului. Un alt proiect de pe ordine de zi are ca obiect aprobarea documentaţiei tehnico – economice pentru modernizarea drumului judeţean 205 P, cu o lungime totală de 12,9 km, în comunele Boloteşti, Garoafa şi Milcovul. De asemenea, CJ va aproba documentaţia pentru alte două drumuri: DJ 205 L Vrîncioaia şi DJ 205 F la Slobozia Ciorăşti şi Gugeşti. (M. BOICU)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Vasile, acum 2586 zile, 22 ore, 18 minute, 53 secunde
Ciumac nu era cel mai mare pesedist care dormea cu capitalul lui marx si poza lu iliescu sub perna? De la comunism a trecut la PNR, religie si nationalism, candidand si pe lista acestui partid in citeste integral
Vasile, acum 2586 zile, 22 ore, 22 minute, 39 secunde
Ciumac nu era cel mai mare pesedist care dormea cu capitalul lui marx si poza lu iliescu sub perna? De la comunism a trecut la PNR, religie si nationalism, candidand si pe lista acestui partid in citeste integral
Ion, acum 2799 zile, 5 ore, 27 minute, 31 secunde
Poza lui Cumac este de pe vremea când era membru activ al PSD. Pacat ca si in rândul noii generații de PNL-isti se folosește traseismul politic cu singura dorința de a fi la ciolan.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.