Politică

PEDITEL, non stop urgenţe şi sfaturi medicale pediatrice

Dana Lepădatu
14 iul 2016 3958 vizualizări
Serviciul PEDITEL 1791 este un serviciu dedicat părinţilor care au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor.

Numărul  PEDITEL 1791 este un număr cu tarif standard, fără suprataxă, la care răspunde un medic specialist non stop, pregătit să vă răspundă la întrebările legate de sănătatea copilului dumneavoastră. Serviciul este o premieră în România. PEDITEL 1791, funcţionează non stop, 24/7 şi oferă prin medicul pediatru de gardă primele sfaturi medicale, până la prezentarea copilului pentru un consult medical. Durata unei consilieri telefonice este de maximum 10 minute. Pentru mai multe sfaturi despre prevenţie şi mijloace terapeutice indicate de către medici în diferite afecţiuni, puteti consulta platforma online de educaţie şi informare medicală www.peditel.ro la secţiunea „Sfaturi medicale pediatrice”. Proiectul PEDITEL este iniţiat şi implementat de Fundaţia Părinţi din România. PEDITEL 1791 este un număr cu tarif normal, valabil în reţeaua Vodafone, Orange, Telekom fix şi mobil. (Dana LEPĂDATU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Jeny, acum 2799 zile, 4 minute, 38 secunde
Articolul este bun si folositor,iar initiativa serviciului Peditel este de laudat.Am reusit sa vorbesc foarte putin la Peditel insa, pentru ca nu aveam credit mare pe telefon,iar eu am crezut ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.