Politică

"Am fost buni doar la adus voturi, după care primarul ne-a aruncat la gunoi"

Mihai Boicu
27 iun 2016 6249 vizualizări
Liberalii excluşi de la Boloteşti susţin că au fost daţi afară pentru că au alte opinii şi au ridicat pretenţii la postul de viceprimar

Organizaţia judeţeană a PNL a înlocuit săptămâna trecută trei consilieri de la Boloteşti, care au fost excluşi pentru că ar fi negociat cu PSD-ul numirea unui viceprimar. Nicu Pamfil, Georgel Buleandră şi Gheorghe Drăgan au fost înlocuiţi cu alţi consilieri în Consiliul Local Boloteşti format în urma alegerilor locale din 5 iunie. După excludere, Nicu Pamfil acuză că noul primar, liberalul Fănică Popa, a comis ”un mare abuz”, ”pentru simplul fapt că am avut un alt punct de vedere asupra propunerii de viceprimar”. De menţionat că aleşii locali l-au votat în această funcţie pe omul de afaceri Romică Corozanu, un apropiat al noului primar. Nicu Pamfil spune că va contesta modalitatea de excludere din partid. ”Nici eu şi nici ceilalţi colegi care au fost excluşi, Buleandră Georgel şi Drăgan Gheorghe, nu am negociat niciodată cu cei de la PSD ca să pună un viceprimar pesedist, aceasta a fost o minciună de doi lei, menită doar pentru a ne strica imaginea. Domnul Popa a încercat de mai multe ori să iasă primar şi nu a reuşit, iar anul acesta, cu ajutorul nostru a reuşit, iar pe noi, cei care am muncit pentru dânsul, ne-a aruncat la gunoi. Omul şi-a arătat caracterul. Noi am fost buni doar la adus voturi, după care dânsul ne-a considerat o ameninţare. Înainte de alegeri, dl. Buleandră i-a expus dl. Popa dorinţa acestuia, în cazul câştigării alegerilor, de a fi vice, pe care dl Popa iniţial a acceptat-o, iar după ce a câştigat alegerile nici măcar nu l-a mai băgat în seamă, cu toată că dl. Buleandră era pe locul doi pe lista de consilieri. Ca la noi la nimeni. Consider că acţiunea domnului primar a adus prejudicii mari de imagine partidului, cât şi de faptul că acesta şi-a ştirbit serios credibilitatea în faţa cetăţenilor comunei Boloteşti. La primarie nu-i ca la piaţă, nu poti băga pumnul în gură cuiva cand are o altă părere diferită de a ta. Un lider adevărat ştie să medieze un conflict prin comunicare şi abilitate de a lucra şi înţelege oamenii, oamenii te aleg şi tot ei te dau jos dacă faci greseli. Iar dansul a începtut cu stangul. Sper să-şi revizuiască comportamentul şi să se ridice la nivelul aşteptărilor”, a afirmat Nicu Pamfil, care a anunţat că va contesta decizia partidului pe care o consideră abuzivă. În replică, primarul Fănică Popa a spus că nu vrea să comenteze în niciun fel excluderea celor trei colegi de pe lista de consilieri. Fănică Popa a reuşit la alegerile din 5 iunie să îl detroneze din funcţie pe cel mai longeviv primar din judeţ, social – democratul Ştefan Sîchin. Consiliul Local Boloteşti este controlat de PNL în acest mandat. PNL are 8 consilieri, în vreme ce social-democraţii au doar cinci consilieri. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
E-Man, acum 2852 zile, 2 ore, 50 minute, 57 secunde
Daca asta a ajuns primar,cu nota 3 de la ex de la piata,atunci ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.