Politică

Consiliul Judeţean construieşte ”porţile” de la intrarea în judeţ

Mihai Boicu
3 mai 2016 2303 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea caută un constructor pentru a realiza semnalele de intrarea în judeţ, „porţile Vrancei”.

„În cadrul contractului se vor realiza patru elemente semnal poziţionte la intrarările/ieşirile din judeţul Vrancea  - patru totemuri, ce vor fi iluminate pe timpul nopţii. Lucrările de construcţii constau în realizarea, pentru fiecare totem a unui element semnal cu înălţimea de 10 m realizat din panouri de aluminiu compozit cu aspecte de cupru. Acesta va avea un element central alcătuit dintr-o placă de bronz decupată în formă conturului judeţului Vrancea. Totemul va fi amplasat pe un soclu beton cu suprafaţa de 12 mp”, se arată în anunţul de licitaţie al CJ. Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 16 mai. Valoarea contractului se ridică la 1,2 milioane lei, fără TVA. Proiectul care va fi realizat a fost ales în urma unui concurs organizat de CJ, în parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor din România, Filiala Muntenia Sud – Est. Proiectul câştigător a fost realizat de arhitectul stagiar Elena Ştefănescu Marcu. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
LEU A, acum 2885 zile, 8 ore, 58 minute, 9 secunde
Vad ca au prioritate toate activitatile mai mult sau mai putin importante in judetul nostru ,dar drumul Dumitresti -Vintileasca ,mai ales Jitia -Vintileasca nu intra in lista de perioritati ale citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.