Politică

Bacinshi, în vizită la Primărie

Silvia Vrînceanu
28 apr 2016 2826 vizualizări
Social-democratul Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean, vrea să transfere din notorietatea primarului în funcţie Decebal Bacinschi către candidatul PSD Cristi Misăilă.

Ieri, reporterii noştri l-au surprins pe primarul Bacinschi, aflat oficial în concediu medical, ieşind din sediul Consiliului Judeţean, unde a avut o întrevedere cu şeful său de partid. Edilul şef a evitat să facă declaraţii, însă a precizat că medicii i-au cerut să stea cuminte şi să evite stresul. Primarul Focşaniului a profitat de ieşire pentru a face şi o scurtă vizită la primărie, unde s-a pupat şi îmbrăţişat cu unii salariaţi. După cum se vede şi în fotografii, edilul retras al Focşaniului arată uşor slăbit, dar pare să se simtă bine pentru că, aşa cum spune, face mişcare şi este atent la ceea ce mănancă. Bacinschi poartă la mană o brăţară medicală care îi monitorizează activitatea inimii după intervenţia pe cord suferită la finalul anului trecut. Primarul Decebal Bacinschi a recunoscut că a renunţat la toate atribuţiunile pe care le mai avea în primărie, responsabilităţi pe care le-a împărţi prin ordin de primar celor doi viceprimari. Mandatul lui Bacinschi expiră peste o lună. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
mosul, acum 2918 zile, 8 ore, 50 minute, 22 secunde
Omul asta a distrus parcul din Focsani si Piata Unirii. Banuiesc ca primeste in continuare bani de la stat adica de la noi .Nu suntem o tara de nebuni ? Ar trebui sa primeasca cea mai proasta celula citeste integral
orodel, acum 2918 zile, 11 ore, 32 minute, 8 secunde
dar la DNA pe cand o vizita ??? "a precizat că medicii i-au cerut să stea linistit" ... sa incerce la facultate la Mandresti !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.