Politică

O jurnalistă din Focşani, purtătoare de cuvânt la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul

Iulia Crețu
7 ian 2016 7770 vizualizări
Ea a fost angajată pe funcţia de consilier cabinet pentru ministrul delegat Ciprian Bucur, care conduce DRP în Cabinetul Dacian Cioloş.

Iulia Teodorescu este originară din Focşani, aici unde fratele său se ocupă de o cafenea din centrul oraşului, Sense. Potrivit declaraţiei sale de avere, postată la finele anului trecut pe site-ul DRP, Iulia Teodorescu are o maşină, un Opel Astra din 2015, iar anul trecut a obţinut, din meseria de jurnalist, salarii de la B1 de 12.066 lei şi din drepturi de autor de la Media Sud venituri de 23.946 lei. Ea va fi purtătoare de cuvânt pentru ministrul delegat Ciprian Bucur, care înainte de numire a lucrat la Comisia Juridică din Camera Deputaţilor. Acesta deţine un teren, o maşină, datorii la bănci şi în 2015 a încasat salarii de 44.516 lei şi a avut venituri din drepturi de autor de 24.000 lei. Teodorescu este obişnuită cu lumea politică, ea fiind jurnalistul acreditat de B1 pentru Parlament înainte de cooptarea în echipa lui Bucur. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Christian Costache, acum 3027 zile, 12 ore, 1 minut, 39 secunde
Daca este o persoana atat de corecta, de ce pe facebook nu a scris adevarul, ca e din Focsani si nu din Bucuresti? Ii este rusine?
c, acum 3028 zile, 21 ore, 5 minute, 22 secunde
felicitari!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.