Politică

Dragnea i-a retezat-o lui Oprişan, i-o ridică lui Tâlvăr

Iulia Crețu
2 nov 2015 4190 vizualizări
Ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de peste hotare, Angel Tâlvăr a fost ales secretar al PSD pentru diaspora

PSD şi-a desemnat, săptămâna trecută, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, secretarii regionali, dar şi preşedinţii comisiilor de etică şi de control financiar. Astfel, între secretarii regionali se află şi Angel Tâlvăr, ministrul pentru românii de peste hotare, care la PSD va răspunde tot de diaspora. În ţară, de regiuni vor fi responsabili următorii: pentru Regiunea Nord Est - Ionel Arsene, pentru Regiunea Nord Vest - Radu Moldovan, pentru Regiunea Centru - Mircea Duşa, pentru Regiunea Banat - Natalia Intotero, pentru Regiunea Oltenia- Paul Stănescu, pentru Regiunea Sud Muntenia - Nicolae Bădălău şi pentru Regiunea Sud Est - Felix Stroe. “Am decis împreună cu colegii noştri că nu este nevoie de desemnarea unui secretar regional pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov pentru că acolo suntem toţi, iar rolul de secretariat regional îl va exercita secretariatul general al partidului”, a spus Dragnea. Şeful PSD a adăugat că Florin Iordache şi Mircea Dobre au fost aleşi în funcţiile de preşedinte al Comisiei de etică şi integritate şi, respectiv, şef al Comisiei de control financiar intern. Dragnea îl ridică în “grad” pe Tâlvăr, deputat de Focşani-Sud, în detrimentul lui Marian Oprişan, cel care a fost nevoit să aleagă între conducerea partidului la nivel judeţean şi funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional pentru PSD. Deşi nu i-a convenit, Oprişan a renunţat la poziţia de vicepreşedinte. Totuşi, baronul de Vrancea va participa la şedinţele conducerii centrale a PSD în calitate de invitat, asta pentru că ocupă funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România. Angel Tîlvăr a fost numit în funcția de ministru delegat pentru relaţiile cu românii de peste hotare la 17 decembrie 2014. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 3091 zile, 5 ore, 40 minute, 1 secunda
Asa este toti incompetentii si coruptii sunt promovati ,tip OPRISAN , TALVAR si tot neamul lor!!!???
, acum 3091 zile, 6 ore, 50 minute, 10 secunde
Rolul acestora este de a plati si diaspora CAS.Vor cara plicurile pt .votul prin corespondenta va fi lipita marca psd.
radu, acum 3091 zile, 6 ore, 53 minute, 25 secunde
legile lui murphy : cu cat esti mai incompetent ,cu atat esti promovat mai sus ! ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.