Politică

A răsărit şi la Vrancea Partidul Naţional Democrat

Iulia Crețu
2 oct 2015 2706 vizualizări
Încă o micro-formaţiune şi-a făcut loc pe scena politică vrânceană. Este vorba despre Partidul Naţional Democrat (PND), condus la nivel naţional de parlamentarul şi avocatul Daniel Fenechiu.

Acesta a fost ales pe listele PP-DD, însă s-a delimitat de partid şi a înfiinţat PND iar, între timp, PP-DD a fuzionat cu UNPR. În temeiul prevederilor statutului naţional democrat privind reglementarea activităţii organizaţiilor  Partidului Naţional Democrat până în momentul organizării primelor adunări generale şi alegerea organelor de conducere locale şi judeţene, după consultarea membrilor fondatori, Preşedintele Partidului Naţional Democrat -dl Daniel Fenechiu a decis desemnarea domnului Ion Neamţu, în calitate de coordonator  al Comitetului Judeţean de Iniţiativă PND Vrancea”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre. “Cred că a venit vremea să aducem în politică oameni noi, integri şi competenţi, iar dl Neamţu este un om în care eu am încredere”, după cum a precizat Daniel Fenechiu. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.