Politică

Femeile PSD şi UNPR fac politică estivală

Iulia Crețu
27 aug 2015 2071 vizualizări
Acest week-end este unul “fierbinte” pentru organizaţia de femei a PSD, dar şi pentru UNPR Vrancea. În timp ce social democratele se întalnesc, de astăzi şi pană duminică, la Mamaia, în cadrul unei Şcoli politice de vară,

UNPR-iştii au rezervat Costineştiul pentru o reuniune unde sunt aşteptaţi în jur de 3.000 membri de partid, după cum se laudă conducerea. La întalnirea femeilor PSD vor participa de la Vrancea patru delegate, între care Rodica Boboc, şefa organizaţiei de femei şi consilier judeţean, Luminiţa Balaban, consilier municipal, primăriţa de la Tamboeşti, Daniela Mihalcea, şi o reprezentantă de la tineret. Între cei aşteptaţi să le vorbească femeilor PSD se numără şi premierul Victor Ponta. Pe agenda de discuţii sunt subiecte legate de alegerile din 2016. La Costineşti, UNPR Vrancea va merge cu 200 de membri, după cum se arată într-o informare de presă. Asemeni PSD, şi UNPR va discuta despre alegerile din 2016, după cum spune deputatul Neagu Murgu, şeful organizaţiei Vrancea. La discuţii este aşteptat şi vicepremierul Gabriel Oprea. Rămane de văzut dacă liderii celor două partide care formează coaliţia la guvernare se vor întalni pe malul mării şi dacă Ponta va recunoaşte că la Mamaia este mai ieftin ca la Miami. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
rau, acum 3135 zile, 4 ore, 57 minute, 26 secunde
De aia merge bine invatamantul ca ,,profesoarele" fac politica.
, acum 3136 zile, 1 ora, 11 minute, 35 secunde
Numai VIP-uri -mai ales Balaban -o somitate care nu a fost in stare sa promoveze un concurs! JETTT!!!
romica, acum 3136 zile, 6 ore, 58 minute, 17 secunde
Nu iti este sila?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.