Politică

Secară crede că Oprişan este folosit de Ponta ca “motor al revoluţiei aleşilor locali împotriva DNA”

Iulia Crețu
1 iul 2015 1346 vizualizări
Deputatul PNL de Vrancea, Florin Mihail Secară, declară că pesediştii nu contenesc cu lupta lor împotriva anticorupţiei.

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei noastre, acesta afirmă că premierul s-ar folosi de baronul de Vrancea Marian Oprişan pentru a-şi duce lupta împotriva DNA. “După ce a câştigat în primă instanţă în faţa DNA în celebrul Dosar Căprioara (este vorba de un proces care a durat aproape nouă ani), preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea pare să fie eroul PSD, un adevărat simbol al îngenuncherii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Oprişan este, de asemenea, cel mai reprezentativ artist al generaţiei sale şi al PSD atunci când vine vorba de sărăcirea populaţiei şi îmbogăţirea personală, fără urmări penale”, spune deputatul. Secară mai spune că Ponta nu va scăpa de DNA la revenirea în ţară, mai ales că apropiaţii lui se duc, rând pe rând, să dea declaraţii procurorilor. “Preşedintele PSD a sesizat potenţialul lui Oprişan şi încearcă să îl folosească pe acesta ca pe un motor al revoluţiei împotriva DNA. După ce a eşuat în demersurile întreprinse în Parlament pentru demolarea DNA, Victor Ponta recurge cu disperare la o ultimoă strategie de «marţea negră» a aleşilor locali”, se mai arată în comunicat. Ieri, după ce a fost uns din nou baronul baronilor, Oprişan a mai scot o vorbă de pus “în ramă”: “Cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la închisoare, fără doar şi poate din acest punct de vedere”, după cum s-a exprimat. Deci, indiferent că fură portofele, biciclete, materiale de construcţii de la ANL-uri şi de la drumuri sau bani publici or toate la un loc. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Florin H., acum 3192 zile, 15 ore, 42 minute, 19 secunde
Mai Florine, cred şi sunt sigur ca tu ar trebui să mergi la un psiholog... tu începi să dai lecţii de moralitate, tu care ai străbătut toate partidele, mai panaramă care eşti... Să îţi fie citeste integral
SE CARA, acum 3193 zile, 1 ora, 17 minute, 17 secunde
Este cumva traseistul de serviciu SE cara? Lasa-neeeeee!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.