Politică

Oprişan taie de la drumuri şi pune la filme de promovare

Mihai Boicu
31 mai 2015 1500 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea a tăiat peste 1 milion de lei din bugetul drumurilor judeţene la şedinţa de săptămana trecută.

Pe de altă parte, dacă drumurile nu au fost considerate prioritare, imaginea judeţului a fost considerată mai importantă. Din acest motiv, pe “Lista acţiunilor de interes judeţean” a fost introdus un film de promovare a judeţului. “Pe această listă a fost aprobat, spre finanţare, şi un film de promovare a judeţului Vrancea în colaborare cu Adunarea Regiunilor Europene. Deoarece acest film rămane în inventarul instituţiei ca activ fix necorporal pentru a mai putea fi difuzat, propunem ca acest film să fie aprobat şi pe lista de investiţii în cadrul «Programului anual de investiţii din bugetul local»”, se arată în referatul proiectului de hotărare. Filmul va costa 200.000 de lei. O altă modificare în cadrul “Listei acţiunilor de interes judeţean” este diminuarea acţiunii “Promovarea judeţului Vrancea în spaţiul intern şi internaţional” cu 18.000 lei. Din acestă sumă, 12.000 lei au fost repartizaţi pentru repatrierea trupului neînsufleţit al defunctului Călin Ion şi 6000 lei pentru programul de voluntariat în biblioteci. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.