Politică

Violatorul de băbuţe a ajuns în arest

Dan Chiriac
20 mai 2015 1357 vizualizări
O femeie de 68 de ani din Adjud a fost victima unui tânăr care a dorit să-şi satisfacă pofetele sexuale cu o femeie care ar fi putut să-i fie mamă.

Tânărul din comuna Chiojdeni nu este la prima faptă de acest fel, fiind cercetat şi în trecut pentru viol. Bărbatul nu a înţeles nimic din perioadele petrecute după gratii şi a recidivat. Poliţiştii spun că tânărul are o atracţie pentru femei în vârstă. “La data de 14 mai a.c., ora 18.00, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi de Tinca I., 68 ani, din localitate, că în jurul orei 16.00 în locuinţa sa a intrat un bărbat necunoscut, care prin ameninţare, a întreţinut raporturi sexuale normale cu aceasta. În urma cercetărilor poliţiştii l-au reţinut pe Nelu O., 28 ani, din comuna Chiojdeni”, ne-a informat Poliţia. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.