Politică

VIDEO!!! Săpunaru : “pensiile private sunt mai sigure ca pensiile parlamentarilor”

Iulia Crețu
17 apr 2015 1437 vizualizări
Liberalul a comentat că prin acest proiect cu privilegii, PSD îi ţine aproape pe parlamentarii care nu vor mai prinde încă un mandat, anul viitor, pentru protecţia Guvernului Ponta

Deputatul PNL de Vrancea, Nini Săpunaru, a declarat că iniţiatorii proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari i-au cerut şi lui susţinerea, dar că i-a refuzat. Şi dacă social democraţilor nu le-a dat semnătură pentru privilegii, Săpunaru pare a fi mai îngăduitor cu propunerea deputatului independent Remus Cernea care vrea protejarea delfinilor din Marea Neagră. “PNL nu va vota această lege a pensiilor speciale. Cum au venit la mine să semnez, aşa au fost şi la alţii. Le-am spus că, aşa cum nu am semnat-o pe prima lege a pensiilor parlamentarilor, nu o semnez nici pe aceasta. Tot după semnătură a venit la mine şi deputatul independent Remus Cernea, pentru o lege de protecţie generală a delfinilor din Marea Neagră. I-am spus că dacă renunţă la chestia aia cu delfinii persoane non-umane, o lege de protecţie a lor eu susţin”, a spus Săpunaru, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă. Şeful liberalilor a mai afirmat că iniţierea proiectului privind “pensiile nesimţite” pentru parlamentari le dă un scop în viaţă deputaţilor şi senatorilor care sunt acum la Camere şi care n-ar mai prinde încă un mandat. Dacă s-ar vota legea, Săpunaru ar beneficia şi el la nivel maxim de prevederile ei, fiind deja la al patrulea mandat de deputat. “Le-a dat un scop în viaţă unor parlamentari care nu vor mai prinde un mandat. Aşa, îi va ţine lângă arcul guvernamental. Eu n-am iniţiat, n-am semnat, nu voi vota şi nu mă interesează. Eu îmi plătesc o pensie privată, este mai sigură”, a mai spus Săpunaru, dând de înţeles că nu are prea mare încredere nici în sistemul public de pensii românesc. Reamintim că printre cei 255 de semnatari ai proiectului privind pensile parlamentarilor se numără şi Ciprian Nica şi Neagu Murgu, deputaţi PSD şi UNPR de Vrancea. (Iulia CREŢU)


Get your own valid XHTML YouTube embed code

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.