Politică

PNL căută "parteneri" pentru schimbarea guvernului

Ziarul de Vrancea
1 mar 2015 777 vizualizări
Comisia de unificare a PNL a aprobat, sâmbătă, programul de guvernare al partidului, a anunţat copreşedintele PNL Vasile Blaga. El a precizat că liberalii vor iniţia discuţii cu partidele parlamentare, cu excepţia PSD, pentru a crea o majoritate parlamentară pentru a aduce partidul la guvernare

„De astăzi, acest proiect de program de guvernare (al PNL - n.r.) cheamă potenţialii parteneri politici la discuţii pentru a crea o majoritate pentru a aduce PNL la guvernare. Sperăm ca programul de guvernare să fie convingător pentru potenţialii noştri parteneri politici, şi aici ne referim la Parlamentul României, cu excepţia PSD”, a precizat Blaga. El a spus că „vor urma propuneri de întâlniri cu liderii partidelor”. Întrebat dacă PNL va avea astfel de discuţii şi cu UNPR, Blaga a răspuns: „Da. Şi cu UDMR şi cu grupul minorităţilor altele decât cea naghiară şi cu parlamentari independenţi”. Vasile Blaga a mai spus PNL nu a lansat până acum invitaţii la discuţii pentru că nu aveau „pe ce” să discute, ci au aşteptat lansarea spre dezbatere publică a programului de guvernare. „Am mai văzut majoritate făcută într-o noapte şi un program de guvernare făcut într-o noapte”, a spus Blaga referindu-se la PSD.
„Pe baza acestui program de guvernare lansăm astăzi invitaţia către toată lumea, către toţi care doresc să susţină un program PNL astfel încât să guvernăm cu o majoritate parlamentară, care să schimbe guvernarea PSD”, a declarat, la rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.