Politică

Prima femeie preşedinte la CL Focşani

Iulia Crețu
20 feb 2015 2418 vizualizări
Pentru prima dată în acest mandat de la Consiliul Local Focşani, “misoginii” lasă loc unei femei în scaunul de preşedinte de şedinţă pentru întâlnirile Legislativului local din următoarele trei luni

Luminiţa Balaban, consilier local PSD, a fost singura propunere a aleşilor, în şedinţa de săptămâna aceasta, pentru a conduce ostilităţile începând din luna martie. Alegerea pentru Balaban, dat fiind că este prima de până acum pentru un consilier local femeie la Focşani, ar putea fi considerată şi un cadou de mărţişor pentru adjunctul de la Inspectoratul Şcolar Judeţean. În Consiliul Local Focşani au mai rămas două femei, Luminiţa Balaban de la PSD şi Elena Cucu de la UNPR, după ce Manuela Axinte de la PP-DD a renunţat la mandatul de consilier local pentru un post în administraţia centrală. Femeile din CL sunt cele mai tăcute dintre aleşi. Dacă Balaban a mai vorbit, foarte puţin ce-i drept, despre proiectele în educaţie, colega sa Elena Cucu a tăcut mâlc. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Toader, acum 3323 zile, 18 ore, 40 minute, 3 secunde
La prostie nu o depășește pe madame Cucu.
eu, acum 3323 zile, 18 ore, 53 minute, 26 secunde
Balaban - o inginera facuta pe genunchi, o spagarita , o calica si o inculta. Asa se vede tabloul unui om care trebuie neaparat anchetat de DNA pentru spagile luate ptr pretransfer si gradatii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.