Politică

Comunistul Iliescu şi-a pus consilierul, ministru la Cultură

Valentin Muscă
28 dec 2014 1749 vizualizări
Junele Ionuţ Vulpescu, consilierul fostului aparatcik Ion Iliescu, părintele mineriadelor şi "tătucul teroriştilor" din decembrie 1989, a fost impus de fostul lider comunist pe scaunul de ministru al Culturii.

 La un sfert de secol de la revoluţia şi lovitura de stat din 1989, neocomunistul Ion Iliescu a ajuns să-şi teleporteze consilierul ministru al Culturii! După ministeriatul fabulos al răspopitului Gigel-Sorinel Ştirbu, nu mai poate mira pe nimeni numirea unei persoane oarecare în fruntea acestui minister. Cu un prim-ministru acuzat de furt intelectual, prin plagierea unei părţi a lucrării de doctorat, orice numire de ministru este lipsită de credibilitate şi ne arată mizeria morală în care trăim. Ionuţ Vulpescu este de formaţie teolog, ca Gigel Sorinel Ştirbu, însă orientarea sa politică nu este la dreapa, ci ”la stânga, unde e inima”, cum declară pe blogul său (http://ionutvulpescu.wordpress.com). De pe acelaşi blog aflăm şi profilul intelectual al teologului ministru: îndrăgeşte ”Stan şi Bran”, ”Parfum de femeie”, pe Ilie Balaci, Armando Maradona, Contele de Monte Cristo, Micul Prinţ şi a descoperit ”România pitorească” prin Vlahuţă şi, atenţie, Ion Iliescu. Dragă domnule ministru Vulpescu, sunteţi omul potrivit, în Guvernul potrivit! Vă aşteptăm la Focşani să ne povestiţi aventurile lui Maradona în clinicile de detoxifiere din Cuba teologului Fidel Castro, doar sunteţi de stânga! (Valentin MUSCĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.