Politică

Primăria Rugineşti vrea să vândă terenuri copiilor consilierilor

Mihai Boicu
26 nov 2014 4726 vizualizări
Consiliul Local Rugineşti se întruneşte azi într-o şedinţă la care pe ordinea de zi se află vânzarea a trei terenuri, prin atribuire directă.

Doi dintre cumpărători sunt copiii unor consilieri. Vânzarea terenurilor a mai fost supusă de două ori votului până acum, dar aceasta nu a fost aprobată de aleşi. Acum însă părinţii cumpărătorilor au trecut la PSD profitând de OUG 55/2014, iar lucrurile ar putea sta atfel, deşi primarul Ion Avram neagă că ar fi vreo legătură între apartenenţa politică şi vânzarea terenurilor. Unul dintre cumpărători este Ştefan Lungu, fiul consilierului Constantin Lungu, care vrea să cumpere 280 de mp. Ema Florentina Ignat vrea să achiziţioneze 287 mp. Ambii săi părinţi, Mihaela Ignat şi Gheorghe Relu Ignat sunt consilieri locali. Un al treilea cumpărător este firma Mito Impex SRL, administrată de Mihai Matei, fiul unui fost consilier local. Cei trei cumpărători deţin un magazin al cooperaţiei, iar terenul în suprafaţă totală de 750 mp este aferent construcţiei. “Este o clădire care a fost cumpărată de la Consumcoop, cu parter şi două etaje. Parterul este deţinut de două societăţi comerciale, iar etajul 1 şi 2 de Lungu. Proprietarii vor să cumpere terenul de 750 mp de sub clădire şi aferent acesteia, pentru a fi proprietari cu drepturi depline. Proiectele de vânzare nu au fost aprobate până acum deoarece s-a cerut realizarea unor expertize. Nu există nicio legătură între terenuri şi trecerea consilierilor la PSD”, a susţinut primarul social – democrat Ion Avram. Rămâne de văzut ce decizie se va lua în şedinţă. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
ALDE, acum 2878 zile, 11 ore, 11 minute, 37 secunde
Sloganul meu, Relu Ignat, pentru votanţii din Rugineşti: Votăţi-mă pe mine ca să vă scot splina bine!!! „Vreau să fiu primar“ este sloganul plin de ifose al candidatului ALDE la citeste integral
stefan, acum 3430 zile, 20 ore, 56 minute, 3 secunde
Mafia e mare in Ruginesti ! Numai oameni care au facut averi peste noapte sunt la conducere !
dixxy, acum 3430 zile, 21 ore, 11 minute, 30 secunde
Nu inteleg de ce psd-istii sunt mereu acuzati ca sunt comunisti, cand ei sunt niste capitalisti feroci!
ion , acum 3431 zile, 4 ore, 46 minute, 12 secunde
comunisti de ***** o sa platiti de curand
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.