Politică

Trofin spune că Ponta a pierdut din cauza campaniei negative

Mihai Boicu
19 nov 2014 1368 vizualizări
Social - democratul Bogdan Matişan şi-a cerut scuze pentru limbajul folosit după ce Victor Ponta a pierdut alegerile

Consilierul municipal Tudorel Trofin, copreşedinte al PNL Focşani, spune că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale din cauza modului negativ de a face campanie electorală. Acesta a atras atenţia ieri, într-o conferinţă de presă, asupra limbajului agresiv folosit de social-democratul Dragoş Bîrlădeanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, în timpul campaniei electorale, când l-a acuzat pe Klaus Iohannis că "a vândut copii din Vrancea", dar şi a comentariilor făcute de fraţii Matişan pe reţelele de socializare. “Ar trebuie să vedeţi că metodele pe care le folosiţi şi pe care le-aţi folosit atâţia ani nu mai sunt valabile. Oamenii s-au săturat, gata, este suficient”, a spus Trofin. Acesta a transmis “colegilor” că au pierdut şi pentru că au împiedicat votul românilor plecaţi în străinătate. Unul dintre cei care au făcut comentarii cu un limbaj nepotrivit este Bogdan Matişan, care şi-a cerut apoi “parţial” scuze. “Luni am scris un comentariu despre rezultatul alegerilor din România. Cu supărare, cu multă frustrare şi scris într-un limbaj mai puţin academic care nu mă reprezintă! Îmi cer scuze pentru limbaj! Dar nu-mi pot cere scuze pentru opinie, nu-mi pot cere scuze pentru faptul că sunt PSD-ist. A fi PSD-ist nu înseamnă că sunt HOŢ, a fi PSD-ist nu înseamnă că sunt Comunist sau Corupt etc. Felicitări tuturor românilor pentru faptul că duminică au demonstrat că poporul este suveran”, a spus Bogdan Matişan, consilier local PSD, pe pagina sa de Facebook. Fraţii Matişan au spus despre cei care l-au votat pe candidatul dreptei că ar fi “cocalari şi manelişti” şi că vor îngroşa rândurile căpşunarilor. " Concluzia acestor alegeri: iar ne-au cumpărat străinii!!!”, a scris Dragoş Matişan, şef al Comisariaului Gărzii de Mediu. Mesajul a fost şters în momentul în care presa l-a văzut. Acelaşi mesaj al funcţionarului public Dragoş Matişan a apărut însă şi pe adresa fratelui său, Bogdan Matişan. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
d@n, acum 3438 zile, 16 ore, 8 minute, 47 secunde
Nu sint toti hoti si comunisti .Doar o parte din ei .Restul sint idiotii utili de care este nevoie pentru a-i sustine
alegator, acum 3438 zile, 18 ore, 24 minute, 25 secunde
Nu suntem comunisti (cu c-mic nu cu c-mare,cum e scris pe fb!),dar tare ne mai place sa ne comportam ca ei!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.