Politică

DOCUMENTE ATASATE!!! Şefii secţiilor de votare sunt chemaţi la instruire

Mihai Boicu
28 oct 2014 2528 vizualizări
Mai multe persoane au cerut înlocuirea în secţiile de votare, unele ca urmare a unor reclamaţii potrivit cărora ar fi membri de partid

Preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din judeţul Vrancea sunt chemaţi astăzi la o instruire cu privire la modul în care se vor desfăşura alegerile prezidenţiale, din data de 2 noiembrie. Din cauza numărului mare al acestora, instruirea va fi organizata în două etape, de la orele 10.00 şi 14.00. Şefii secţiilor de votare se vor aduna la sala Cinema Balada din Focşani. Între timp, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vrancea a decis înlocuirea a trei persoane care fuseseră desemnate ca locţiitori ai preşedinţilor secţiilor de votare la tragerea la sorţi de Tribunalul Vrancea. Ioana Buică a cerut înlocuirea de la Secţia 3 Focşani, iar în locul său a intrat Marieta Bara. Doiniţa Avadani, de la secţia 238, a fost înlocuită cu Mihaela Alina Cautiş. De asemenea, Liliana Poieana, locţiitor la secţia 277 din comuna Slobozia Bradului, a cerut la rândul său să fie schimbată din funcţie, iar locul său a fost desemnat Cătălin Iulius Antonache. ACL a făcut plângere la BEJ împotriva Doiniţei Avădani, desemnată iniţial locţiitor la secţia 238 Păuneşti, pe motiv că aceasta ar fi membru PSD. Cum Doiniţa Avădani a fost schimbată din funcţie la cererea sa, plângerea a rămas fără obiect. Pe portalul www.ziaruldevrancea.ro puteţi consulta lista preşedintilor celor 358 de secţii de votare care vor răspunde de procesul electoral la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, dar şi la cel de-al doilea tur de scrutin, dacă va fi cazul. Tot pe site-ul ziarului nostru puteţi consulta adresele secţiilor de votare la care sunteţi arondaţi. (M. BOICU)


Componenţa BEJ Vrancea


Preşedinte: Judecator Bucur Silvica
Loctiitor:  Judecator Neagu Rodica
Membru:  Judecator Culita Vasile


Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) Iuliana-Andreea Necula

Alianta Electorala PSD-UNPR-PC: Stoica Cristina
UDMR: Harabor Valentina
Alianta Crestin Liberala: Tabacaru-Nazarie Dana
PP-DD: Milea  Petrica
PMP: Alexe Felix Tudor
PER: Tudorache Gabriel Iulian
P.PRO: Dochia Titu


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.