Politică

Începe cafteala între UNPR şi PSD cu start la Panciu

Iulia Crețu
27 oct 2014 2983 vizualizări
Mărul discordiei îl constituie un consilier migrator care, în perioada în care a funcţionat ordonanţa traseiştilor a semnat cu UNPR şi apoi şi-ar fi antedatat o altă adeziune, la PSD u “Nu am vrut să stau la UNPR, am fost înşelat, UNPR nu-i cu ei (n.r. cu PSD). (…)Dar ce-i deranjează, nu-s în alianţă, UNPR cu PSD?”, s-a încurcat în declaraţii incriminatul

Se nasc primele necazuri în “paradisul” UNPR-PSD la Vrancea. La Panciu, mărul discordiei între cele două formaţiuni îl reprezintă un consilier local, care în perioada în care şi-a produs efectele Ordonanţa 55 a traseiştilor, a trecut de la PNL la UNPR. Ulterior însă, acesta a fost validat drept consilier local Panciu al PSD, spre nemulţumirea celor de la UNPR care ameninţă că-l reclamă pe secretarul oraşului, dar şi că se zbat să-l facă pe traseistul fără cuvânt să-şi piardă mandatul de ales. Concret, actele reţin că pe 2 octombrie, Florin Pantazică, fost PNL, a semnat o adeziune la UNPR. Numai că, la şedinţa de CL din această lună de la Panciu, validarea sa a fost făcută la PSD. Bătaia între PSD şi UNPR este cu atât mai crâncenă cu cât achiziţia lui Pantazică îi aduce PSD-ului majoritatea în CL. “În CL suntem 15 de toţi, la UNPR sunt doi consilieri, cu acesta ar trebui să fim trei. La PSD sunt şapte consilieri şi cu Florin Pantazică, care a semnat şi cu noi, ar avea opt, şi aşa îşi asigură singuri majoritatea. Noi, UNPR-ul, vom contesta la şedinţă ce s-a întâmplat. Suntem nemulţumiţi şi de faptul că secretarul din Panciu, Gil Eugen Buleandră, a luat act de ambele adeziuni. Pantazică a semnat adeziune la UNPR pe 2 octombrie şi apoi am aflat că, probabil antedatat, ar fi semnat la PSD. Vrem să-l excludă şi gata”, ne-a spus Florin Ţecu, preşedintele UNPR Panciu.


"Cine sunt eu, Iohannis, să-mi pierd mandatul?"

La rândul său, cel incriminat, Florin Pantazică, s-a cam pierdut în minciuni, acuzând că UNPR l-a înşelat, deşii n-a vrut să spună cu ce anume. Dacă iniţial a afirmat că nu a trecut la UNPR, ulterior a recunoscut că s-a dus la PSD, partid pe care l-a părăsit în 2005 pentru PNL, semn că Pantazică a fost un oportunist al vremurilor politice. “Eu la PSD am trecut, nu la UNPR, nu cred că am semnat nimic la UNPR. Cred că pe 2 octombrie am semnat cu PSD, dar nu mai ştiu data exactă. Cine sunt eu, Iohannis, să-mi pierd mandatul? Ce, îl pierde mama? Ăla care v-a spus aşa ceva e un lingău! Eu sunt validat la PSD. Nu am vrut să stau la UNPR, am fost înşelat, UNPR nu-i cu ei (n.r. cu PSD). Nu am fost ameninţat să trec la PSD. Dar ce-i deranjează, nu-s în alianţă, UNPR cu PSD? Nu a fost bruscă trecerea mea de la dreapta la stânga pentru că până în 2005 am fost pe liste la PDSR, iar acum am revenit la matcă. M-am dus la PSD de capul meu”, ne-a spus şi consilierul încurcat în “traversări” de colo-colo. Situaţia sa în cadrul CL Panciu urma să fie lămurită în şedinţa de ieri a Legislativului local. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Mihai, acum 3464 zile, 20 ore, 12 minute, 39 secunde
Săracul secretar, e depășit de situație! Cred ca primarul asta s-a saturat sa le facă treaba tuturor din primărie. Mai intrați un pic in ei domnu primar, ca li s-a urcat la cap!
a, acum 3466 zile, 11 ore, 12 minute, 18 secunde
De cine a fost dat afara din PPDD?Poate de Iulian Nica ca doar el era președintele org.Panciu!!!!P.S Aveți dreptate,problema este la secretar!
florin, acum 3466 zile, 12 ore, 12 minute, 24 secunde
Tecu tradatorul care a plecat de la PPDD dupa ce a fost dat afara ,acum se vede si consilier si sef de UNPR.Domnul secretar ,nu va jucati cu legea,tecu a fost dat afara de la PPDD inainte de a semna citeste integral
danb, acum 3466 zile, 18 ore, 31 minute, 41 secunde
Este o "aroganta" a domnului Tecu, care se pare ca nu prea intelege nimic din politica partidului din care face parte.
adrian, acum 3466 zile, 20 ore, 46 minute, 41 secunde
Ciprian Nica a făcut presiuni asupra lui Pantazica,dar problema e la secretar care ar fi trebuit sa-i explice consilierului ce înseamnă semnătura data pt.2 partide,motiv pt.care tre'sa dea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.