Politică

Horia Furtună despre Voiculecu: “Eu nu îl cred în stare de aşa ceva”

Ziarul de Vrancea
25 aug 2014 4904 vizualizări
Horia Furtună a fost, probabil, cel mai vechi colaborator din Vrancea al lui Dan Voiculescu de pe vremea cand Partidul Conservator se numea Partidul Umanist Roman.

La vremea respectivă, Furtună era implicat activ în politică şi conducea filiala locală a partidului al cărui preşedinte era atunci “mogulul” antenelor. Acum, retras din prim planul vieţii politice locale, Horia Furtună spune despre Dan Voiculescu că nu crede că a putut comite faptele pentru care a fost condamnat recent la nu mai puţin de 10 ani de închisoare cu executare. “Nu mă pricep eu la justiţie, nu ştiu ce e adevăr şi ce e minciună în treaba asta. Eu, aşa cum îl ştiu pe Dan Voiculescu, nu îl cred în stare de faptele pentru care a fost condamnat, dar nu ştiu dacă acesta e adevărul”, a declarat Horia Furtună, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean pană în anul 2008 şi apoi lider al PUR şi PC Vrancea. Horia Furtună spune că l-a cunoscut pe Dan Voiculescu doar din perioada în care a fost şef peste organizaţia locală a PUR şi apoi PC şi nu şi din timpuri mai vechi, cand cei doi aveau funcţii importante în timpul regimului comunist, unul la nivel naţional, iar altul la nivel judeţean. Horia Furtună s-a retras din PC şi, începand din 2008, a simpatizat cu PDL-ul, partid care l-a trimis pe fostul său ginere în Parlament. Răzvan Şerban Mustea s-a retras din partid imediat ce şi-a finalizat mandatul de deputat de Focşani, iar recent ar fi divorţat de fiica lui Horia Furtună, potrivit unor dezvăluiri de presă. (Z. V.)

 

Citiţi  şi: Aura şi Răzvan Mustea au divorţat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, acum 3502 zile, 1 ora, 36 minute, 2 secunde
Pai din lotu lu marean face parte si tovarsu rusu care are firma de proiectare SC Edificia SRL )si face proiecte in continuare pe banii statului iar sotia sa de care s-a disvortat ( dar locuiesc citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.