Politică

Promovarea Elenei Udrea ii pune pe fuga pe ”intelectualii lui Basescu”

Ziarul de Vrancea
22 aug 2014 1231 vizualizări
Fondatorii Miscarii Populare se distanteaza de ”nasul” Traian Basescu, dupa ce acesta a binecuvantat candidatura Elenei Udrea la Presedintie.

 

 

Contestatar pe fata al desemnarii lui Udrea, Cristian Preda afirma acum ca Basescu va plati scump sustinerea acordata liderului PMP: ” Am vazut doar reactii negative. Eu n-as vrea ca viitoarea campanie sa erodeze capitalul de simpatie de care se bucura presedintele. Lumea pare sa spuna Elena Udrea nu e Traian Basescu. Mai multe comentarii n-as vrea sa fac. Vreau sa zic lumea din afara PMP-ului si ma tem ca si in PMP exista aceasta perceptie, chiar daca nu sunt prea multi cei care au curajul sa ia cuvantul public si s-o spuna“. Iar ca sa fie clar ca nu este in continuare de acord cu desemnarea Elenei Udrea, Preda a luat peste picior modul in care aceasta intelege sa se promoveze. ”Departamentul de comunicare (al PMP – n.r.) s-a ingrijit sa-mi trimita mesajele care trebuie plasate in spatiul public. Eu, soldat credincios, copiez aici primele doua fraze, respectand cu sfintenie ortografia si fara a face vreun comentariu: «A fost o intalnire la nivel inalt, intre doi presedinti ai Romaniei, intre actualul Presedinte al Romaniei si viitorul Presedinte al Romaniei. A fost aproape un moment istoric: am vazut mai natural ca niciodata o predare de stafeta»”.

 

Cititi intreg articolul pe:www.enational.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
justitiarul, acum 3527 zile, 3 ore, 20 secunde
coboriti scroafa din rachita pana nu-si rupe greabanul
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.