Politică

DOCUMENT ATASAT!!!Liberalii vrânceni contestă apărarea Silviei Duţă pentru PSD Andreiaşu

Iulia Crețu
17 iul 2014 2195 vizualizări
Nici după alegerile parţiale din 25 mai, la Consiliul Local Andreiaşu nu este linişte u majoritatea fragilă a PNL, 6 consilieri, este atacată pe toate planurile de cei 5 consilieri PSD, în frunte cu liderul lor, pădurarul Cristian Vasilică, care se îndreaptă în justiţie u familia Duţă este implicată cu aproape toţi membri în scandalul de la Andreiaşu, de partea PSD

PNL Vrancea nu este de acord cu completul de judecată din dosarul care priveşte constituirea Consiliului Local din comuna Andreiaşu de Jos. Liberalii contestă acest complet pentru că dosarul respectiv, înregistrat cu nr. 1872/91/2014, aflat la Tribunalul Vrancea, Secţia a II- a Civilă şi de Contencios Administrativ Fiscal, este judecat de judecător Silva Duţă, soţia lui Gică Duţă – şef al Ocolului Silvic Focşani, membru în Consiliul de Administraţie Romsilva, candidat PSD în 2008 la alegerile parlamentare, membru activ PSD Vrancea, după cum reclamă liberalii printr-un comunicat de presă. Mai mult, există o legătură directă şi între Gică Duţă, ca şef al Ocolului Silvic Focşani, şi social democratul Cristian Vasilică, consilier local în comună, şef al organizaţiei PSD Andreiaşu, care îi este subordonat, acesta fiind pădurar de profesie. Pădurile din comună Andreiaşu sunt în jurisdicţia Ocolului Silvic Focşani. Iar legăturile dintre pesediştii din Andreiaşu cu interesele lor politice şi familia Duţă nu se opresc aici. Potrivit liberalilor, alţi reclamanţi în dosar au fost reprezentaţi în procese de fiul Silvei şi al lui Gică Duţă, avocatul Cătălin Duţă. “Domnul Duţă Gică este şeful direct al reclamantului Cristian Vasilică, preşedintele organizaţiei PSD Andreiaşu de Jos şi consilier local PSD.    Având în vedere legătura directă dintre cei trei - judecător(soţie) – şef serviciu (soţ) – angajat (reclamat), considerăm că ar fi motiv de abţinere din partea doamnei judecător Duţă. De asemenea facem precizarea că alţi doi reclamanţi din dosar, Mânea Ionel şi Nan Florică, care au blocat activitatea Consiliului Local Andreiaşu de Jos, contribuind la dizolvarea acestuia, au fost apăraţi în acest sens în procese anterioare de către domnul avocat Cătălin Duţă, fiul doamnei judecător”, se mai arată în comunicatul de presă al PNL Vrancea, semnat de deputatul Nini Săpunaru. Reamintim că activitatea CL Andreiaşu este, şi după alegerile parţiale din 25 mai a.c., parţial blocată din cauza suspiciunilor PSD-PNL. Consiliul Local Andreiaşu are 11 consilieri, din care 6 ai liberalilor şi 5 ai social democraţilor. Boicotul a fost început după alegerile locale din 2012 când actualul pesedist Vasilică Cristian era la PDL şi un adversar al primarului liberal din Andreiaşu, Ionel Budeanu. Din 2012 şi până în prezent, Consiliul Local din comună nu a funcţionat, blocând activitatea în localitatea de munte. (Iulia CREŢU)

 

Citiţi în documentul ataşat prezentului text Comunicatul de presă al PNL Vrancea


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3565 zile, 40 minute, 50 secunde
In sfarsit ceva coerent si corect de la liberali. Doamna judecator Duta absolut clar trebuie sa se abtina de la judecarea dosarului. Cel mai bine ar fi sa se ceara totusi stramutarea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.