Politică

Parlamentarii PSD de Vrancea s-au ferit să semneze denunţul lui Băsescu

Iulia Crețu
17 apr 2014 1959 vizualizări
Din cei şapte parlamentari ai puterii de la noi din judeţ, numai trei au semnat demersul Gabrielei Firea

175 de parlamentari au semnat denunţul penal împotriva preşedintelui Traian Băsescu, acuzat de şantaj la adresa senatoarei social democrate Gabriela Vranceanu Firea. Parlamentarii PSD şi UNPR de Vrancea s-au cam ferit să îşi pună numele pe un astfel de demers, semn că multe din declaraţiile acestora sunt pură demagogie. Pe lista celor 175 de parlamentari apar numai patru din cei şapte parlamentari PSD şi UNPR de la noi din judeţ. Este vorba despre Victor Roman, deputat de Adjud, şi de senatorii Cristian Dumitrescu şi Petru Filip, ambii „de import” şi cu nicio legătură de sange cu judeţul unde au candidat şi au caştigat. De altfel, Petru Filip este cel care a înclinat balanţa în momentul căderii Guvernului Ungureanu la moţiuna din 2011, cand acesta a trecut de la PDL la PSD. Iar acum, se pare, îşi duce în continuare lupta împotriva şefului statului. Pe listă nu apar însă Ciprian Nica, deputat PSD de Focşani, Angel Talvăr, deputat PSD Focşani-Sud, Miron Mitrea, deputat PSD de Odobeşti, şi nici deputatul Neagu Murgu de la UNPR, ales pe Colegiul Mărăşeşti. Au susţinut demersul senatoarei PSD Firea, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor - Valeriu Zgonea, dar şi Sorin Roşca Stănescu, fost liberal. Nu apar însă Gabriel Oprea, vicepremier şi preşedintele UNPR, şi nici Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. Ambii au susţinut în mandate trecute guvernele pro-Băsescu. Într-un interviu la Realitatea TV, preşedintele a afirmat, referindu-se la activitatea parlamentară a Gabrielei Firea că “mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întamplă pe moşia soţului ei unde este primar, că s-ar putea să nu-l găsească într-o zi acasă dacă…. nu-i atentă…. înţeleg că în parohia lui se întamplă destule lucruri rele”, după cum se arată în înregistrarea emisiunii. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
carcotashu', acum 3654 zile, 16 ore, 34 minute, 39 secunde
pandele-vranceanu-firea si cate prefixe vor urma numelui ei, s-o pierdut cu firea!... alta penala!
nedumeritu", acum 3655 zile, 4 ore, 43 minute, 45 secunde
Futernita asta -i mare jeg de om !incet,incet i-l face si pe pandele!
stroe vasilica, acum 3655 zile, 7 ore, 19 minute, 3 secunde
...PROASTA AS FI,daca as baga-o in seama pe aceasta FIRE,CARE,cand era doar VRANCEANU,FACEA STIHURI DE DRAGOSTE LUI FIREA-dumnezeu sa-l odihneasca!!!_el a fosyt primul care a simtit pe pielea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.