Politică

După scandalul Duicu, Ponta îşi mută biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apărării Naţionale, cu „pază militară”, ca să se ferească de TRAFICUL de INFLUENŢĂ

Ziarul de Vrancea
15 apr 2014 875 vizualizări
Premierul Victor Ponta a anunţat, în această seară, că, după scandalul baronului de Mehedinţi, Adrian Duicu, în care procurorii susţin că se făcea trafic de influenţă din biroul lui de la Palatul Victoria, a decis să-şi mute biroul la Ministerul Apărării Naţionale

Premierul Victor Ponta a anunţat, în această seară,(n,r.ieri seara) că, după scandalul baronului de Mehedinţi, Adrian Duicu, în care procurorii susţin că se făcea trafic de influenţă din biroul lui de la Palatul Victoria, a decis să-şi mute biroul la Ministerul Apărării Naţionale. „De azi dimineaţă mi-am mutat biroul. Am un birou la Ministerul Apărării Naţionale, că e mai sigur, e minister militarizat. Orice institutie a statului poate să primească cine a fost la mine, cât a stat...”, a precizat premierul.

 

Citiţi întreg articolul pe:www.gandul.info


Citiţi şi:Victor Ponta s-a ascuns într-o unitate militară de teama jurnaliștilor lui Băsescu. N-ar fi, oare, momentul unui consult?


Citiţi şi:Antonescu, după ce Ponta s-a mutat în MApN: „Şi-a pierdut controlul. Cum îşi permite domnul Ponta dacă este în toate facultăţile să facă aşa ceva? Nici Ceauşescu nu şi-a permis”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.