Home | Orasul Panciu | 600 DE FEMEI AU PETRECUT DE 8 MARTIE LA SPECTACOLUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIA ORAȘULUI PANCIU

600 DE FEMEI AU PETRECUT DE 8 MARTIE LA SPECTACOLUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIA ORAȘULUI PANCIU

Publicat de 2125 vizualizari 2 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
600 DE FEMEI AU PETRECUT DE 8 MARTIE LA SPECTACOLUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIA ORAȘULUI PANCIU

Femeile din Panciu au fost sărbătorite de 8 Martie în cadrul spectacolului organizat de Primărie și desfășurat în Sala de Sport a orașului. Peste 600 de doamne şi domnşoare din instituțiile publice, societățile comerciale, precum și din cartierele aparținătoare oraşului - au răspuns invitației primarului Iulian Nica la evenimentul prezentat de realizatorul tv, Cristian Brancu.

 

Au urcat pe scenă artiştii: Fuego, Mihai Constantinescu, Mihaela Gurău, Cristian Pomohaci şi Ansamblul Etnofolcloric „Plăieşii", de la Chișinău În deschidere, au evoluat Trupa de Majorete a Oraşului Panciu, pregătită de profesoara Oana Ioan şi Ansamblul Folcloric „Nuța Ghețu“, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“ Panciu, pregătit de Maria Cristescu.
Primarul Iulian Nica a oferit câte o floare tuturor sărbătoritelor şi le-a mulțumit pentru sprijinul constant şi necondiționat acordat în familie şi în comunitate.
„Niciodată nu vom avea suficiente cuvinte de mulțumire pentru tot ceea ce faceți pentru noi, pentru copiii noștri și, mai ales, pentru comunitatea în care trăim! Florile pe care vi le dăruim astăzi sunt dovada prețuirii și recunoștinței noastre! Ziua de 8 Martie să fie pentru dumneavoastră un prilej de mare bucurie! Să fiți înconjurate de cei dragi, să fiți iubite, dorite, fericite, împlinite, să rămâneți la fel de curajoase, puternice, frumoase și, nu în ultimul rând, să fiți mereu cu zâmbetul pe buze! Vă urez multă sănătate și numai realizări deosebite! Vă asigur de întreaga mea considerație! La mulți ani!“, a declarat primarul Iulian Nica.
În cursul zilei de miercuri, au primit flori de 8 Martie, din partea edilului-șef, și femeile care își desfășoară activitatea în marile societăți de confecții din orașul Panciu.
Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail