Opinii

Prefectul judeţului - «problema din curtea» PNL Vrancea

Corneliu Condurache
13 mai 2012 2016 vizualizări
Una din ocaziile pe care le avea PNL să arate că reprezintă ceva mai mult în Vrancea decat, aşa cum l-au catalogat unii, un «partener de mana a doua al PSD», era numirea prefectului de judeţ.

  Mai ales că făcuse public de mult că acest «privilegiu» îi revine, conform protocolului cu PSD din cadrul USL Vrancea. O primă surpriză a constituit-o faptul că liberalii autohtoni n-au avut – din ce cauză nici nu mai contează - soluţia înlocuirii imediate în prima şedinţă a guvernului Ponta pentru Mircea Dragoş. Cu cît zilele trec, cu atat PNL Vrancea lasă loc mai multor «ciupituri» la propria imagine. Prima a apărut joia trecută chiar de la propriul aliat, Marian Oprişan, care le-a indicat într-o conferinţă de presă liberalilor ce fel de prefect au de susţinut. «Trebuie să respecte condiţiile legale, respectiv să fie funcţionar public clasa I, să aibă o vechime de cel puţin cinci ani şi să fi lucrat într-o instituţie publică» a punctat, dealtfel  corect, şeful PSD Vrancea şi al Consiliului Judeţean. Dacă le-ar mai fi dat şi numele, oare care să fi fost reacţia lui Săpunaru şi a celor de lîngă el?! În afară de asta, vineri avea să mai apară o altă curiozitate. În numărul Monitorului Oficial în care guvernul Ponta a dat publicităţii lista prefecţilor schimbaţi din funcţii, Vrancea, nu apare pe listă. Altfel spus, Mircea Dragoş, despre care Nini Săpunaru declara  de curand, chestionat de Ziarul de Vrancea că e «trădător şi a sărit calul cu presiunile asupra primarilor liberali, sub nici o formă nu va fi susţinut de noi” este în continuare prefect de Vrancea. Există, zilele acestea, prin urmare, o destul de mare «problemă» în curtea PNL Vrancea. De urmărit cine şi cum o rezolvă.

 

Corneliu Condurache


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.