Home | Opinii | Războiul pensiilor abia începe. Și este un război între generații…

Războiul pensiilor abia începe. Și este un război între generații…

Publicat de 763 vizualizari 2 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Războiul pensiilor abia începe. Și este un război între generații…

Chestiunea naționalizării fondurilor de pensii este una serioasă, despre care eu v-am mai vorbit, iar după ce Fondul NN a trimis notificări individuale clienților săi, revin asupra acestui subiect pentru a face câteva clarificări importante.

Liderii PSD au reacționat dur, amenințând cu demiterea lui Mișu Negrițoiu, crucificarea ING, atacarea Olandei cu rachete anti-grindină (și alte chestii proiectate direct din visul de putere greităghein al lui Dragnea), dar să observați faptul că în scrisoarea către asigurați, NN formulează așa: „Drepturile tale de participant la Pilonul II pot fi influentate de decizii politice precum inghetarea valorii procentului din venitul brut aferent contributiei la fondul de pensii, blocarea partiala sau integrala a virarii acestei contributii sau nationalizarea sumelor acumulate pana acum in conturile viitorilor pensionari.”

Citiți întreg articolul aici

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicate)

avatar
vrinceanu 20-04-2017
De ce nu publicati comentariile?
avatar
vrinceanu 18-04-2017
Nici jurnalisti, nici analisti,nici deontologi, nici guvernanti,nici etc.etc nu vor sa spuna lucrurilor pe nume si sa prezinte situatia reala a pensiilor din aceasta tara. Cu adevarat pensionari sunt doar cei care au contribuit, in decursul vietii, la fondul de pensii si care probabil sunt 2-3 milioane. Ceilalti (militari, militieni,securisti, judecatori,etc) care nu au contribuit la fondul de pensii (cca. 2-3 milioane dar care au,,pensii,,enorme ) ar trebui sa fie considerati rentieri ,asistati de stat sau in oricare alt fel dar nici intr-un caz pensionari. Dar la noi la români e ceva obisnuit sa se arunce anatema si asupra celor care nu au nici-o vina si care, culmea, au contribuit din plin la plata pensiilor pentru cei din a doua categorie. Traiasca smecheria si hotia romaneasca!
total: 2 | afişare: 1 - 2

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.13
Soarele apune: 20.07

Calendar ortodox: Sfinții Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici și Iosif din Maramureș; Sfinții Mucenici Pasicrat și Valentin de la Durostorum
Calendar catolic: Ss. Fidel din Sigmaringen, pr. m. *; Maria a lui Cleofa şi Salomea; Egbert, călug

Maxima zilei: „Pentru orice rău există două leacuri: timpul şi tăcerea.” — Alexandre Dumas
    

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5441 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 2456 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail