Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei: Cartofi noi cu hering marinat
27 mai 2016
878 vizualizări
ă propunem pentru astăzi o reţetă delicioasă şi uşor de preparat
Ingrediente:
- 200 grame cartofi noi
- 100 grame sfeclă coaptă
- câteva fileuri hering marinate
- 10 -12 măsline negre fără sâmburi
- 1/4 ceapă roşie
- 1 ou fiert
- 2 fire mărar verde
- pâine prăjită
- 1 lingură ulei
- 1 cubuleţ de unt
- zeamă de lămâie
- piper măcinat
Preparare:
Cartofii se spală şi se fierb pe jumătate. Într-o tigaie, punem la încins uleiul de măsline şi untul. Se trag în tigaie cartofii tăiaţi cuburi mari. Mărarul tocat se presară peste ei, apoi se răstoarnă într-o farfurie. Aceasta se completează cu sfecla coaptă, măslinele, ceapa roşie tăiată julien, oul fiert şi fileurile marinate de hering. Totul se presară cu piper măcinat şi se stropeşte cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
Reţetă propusă de Bertoni D. Albert
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.