Jurnalism cetatenesc
Budincă de ovăz cu lapte de migdale
31 mar 2015
2539 vizualizări
Aceasta budincă raw, cu lapte de migdale şi multe superalimente este extrem de sănătoasă. Laptele de migdale este plin de calciu, iar pentru mai multă saţietate adăugaţi şi fulgi de ovăz. Este o reţetă rapidă şi plină de beneficii nutritive.
Ingrediente
- 200 gr fulgi de ovăz
- 100-150 ml lapte de migdale
- 1 măr
- 6-7 curmale
- scorţişoară
- banane şi pudră de roşcove pentru ornament
Mod de preparare: Se dau prin blender toate ingredientele (fără banane şi pudra de roşcove), şi se procesează un minut-două până se obţine budinca. Se aşează în cupe, se ornează cu câteva felii de banane şi puţină pudră de roşcove (opţional), apoi se lasă 10-15 minute la rece. Poftă bună!
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.