Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei: Chifteluţe de legume
29 mar 2015
641 vizualizări
Chifteluţele de legume sunt uşor de preparat. Principala dificultate o reprezintă faptul că nu există un liant pentru ingrediente la fel de bun ca oul. Piureul de cartofi poate fi o soluţie ideală pentru această reţetă.
Ingrediente:
• 1 cartof mare sau 2 mai mici
• 2 morcovi potriviţi
• 1 cană de mazăre
• 1 legătură de ceapă verde
• 1 legătură de mărar
• 1 lingură de ulei de măsline
• sare, piper după gust
Mod de preparare: Cartofii se fierb şi se fac piure, peste care se rad morcovii, se adaugă ceapa tocată mărunt, mărarul tocat şi mazărea fiartă. Mazărea poate fi lăsată întreagă, sau poate fi pasată împreună cu cartofii. Este de preferat să stoarceţi morcovul de suc. Pasta obţinută se modelează sub formă de chifteluţe, care se dau la cuptor la 180°C timp de 30 minute. Poftă bună!
Sursa: aromaverde.ro
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.