Internațional

Ce mai încape sub fusta unei românce la furat: un televizor cu diagonala de un metru

Ziarul de Vrancea
14 aug 2012 1952 vizualizări
Femeia a fost prinsă după ce a reuşit să iasă din magazin cu obiectul lipit între picioare

O româncă a fost arestată la Oslo, în Norvegia, după ce a ieşit dintr-un magazin cu un televizor color cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri) între picioare, relatează Daily Mail. Poliţia a arestat-o pe femeie, însoţită de prietenul ei, după ce aceasta a ieşit împleticindu-se dintr-un magazin din capitala norvegiană, ascunzând sub fustă televizorul în valoare de peste 3.800 de euro. Femeia a putut să care televizorul cu diagonală mare prins între pulpe până la o staţie de autobuz din apropiere. Însă un angajat al magazinului a alertat poliţia, care a arestat-o la bordul autobuzului.
Femeia şi însoţitorul ei sunt români, iar ea le-a spus poliţiştilor că are "muşchii de la picioare foarte puternici". Furtul s-a produs în centrul comercial Elkjøp.
"Nu este un lucru neobişnuit ca hoţii să pună câte ceva sub fuste şi pulovere largi", a declarat Tor Grøttom, la sediul Poliţiei Oslo. "Dar noi ne-am întrebat iniţial dacă este posibil, iar ulterior am încercat acest lucru la comisariatul de poliţie cu o femeie poliţist. Este greu, dar nu imposibil", a adăugat el.
Incidentul s-a petrecut joi, Internetul fiind plin de comentarii ale norvegienilor care afirmă că pun pariu că prietenele lor nu pot să repete "cascadoria". Însă poliţia norvegiană a anunţat că nu au existat furturi "la indigo" după acest caz.
Femeia, căreia un norvegian i-a dat numele de "Coapse Tunet" la o emisiune a unui post de radio, are vârsta de 31 de ani şi se află în continuare în custodia poliţiei, fiind interogată cu privire la alte furturi comise în Norvegia. Acest furt este cel mai "ciudat" înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani, comentează Daily Mail.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
basarab, acum 4266 zile, 52 minute, 18 secunde
DOAMNE, FACETI DE RUSINE TOATA NATIA ROMANEASCA!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.