Accident teribil pe șoseaua E85. O tânără de 22 de ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite în urma coliziunii între două autoturisme, care a avut loc în această seară, în jurul orelor 22.00, pe şoseaua E85, la Obrejiţa.
Citeste
Redactia LIVE!
Traseism. Traseişti
Prostituţia sordidă de pe centură şi din parcările de TIR-uri îşi găseşte replică fidelă şi pe centura politică. Vin în “patul” tău politic, concubinez cu tine doar dacă primesc ceva la schimb. O funcţie publică pentru vreun neam, un contract bănos cu statul, un ceva de la stat.
Tineretul (re)acţionează!
Tu cand ai citit ultima dată o poveste pentru tineri, despre tineri? Dacă nici nu-ţi mai aminteşti cand s-a întamplat, înseamnă că interesul pentru noua generaţie este tot mai scăzut.


Ziarul de Vrancea te caută! Predă-te!

 • Pentru că eşti tânăr şi curios! Pentru că ai ambiţie şi un spirit de observaţie bine dezvoltat! Pentru că eşti original şi ai mereu spirit de iniţiativă! Şi, mai ales, pentru că îţi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău şi eşti dornic să rezolvi orice neregulă! Ziarul de Vrancea e pe urmele tale! Avem nevoie de flerul tău pentru a semnala neajunsurile din mediul tău de viaţă. Fii tu ”ochiul din umbră” care să vadă acolo unde alţii se prefac nevăzători! Vino cu idei, iar noi le vom răspândi către lume! Putem fi vocea părerilor tale! Căutăm tineri cu abilităţi jurnalistice, dornici să caute ineditul sub cele mai neobişnuite forme, umblând hai-hui prin oraş şi apoi scriind pentru ziar. Vrei să împărtăşeşti experienţe cu jurnalişti profesionişti în vacanţa de vară? Hai cu noi şi vom face echipă imbatabilă! Dacă te potriveşti descrierii, nu uita! Ziarul de Vrancea te caută! Predă-te! Trimite-ne scrisoarea ta de prezentare la adresa redactia@ziaruldevrancea.ro. Interesul tău e răspunsul la invitaţia noastră! Echipa ZdV

Caută articole

Newsletter

Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mailUltimele stiri / locale

  Ultimele stiri nationale

  Promovare pe Facebook

  Log in

  Or you can

  Connect with facebook

  Vrinceni in lume Femei de Succes 112 in Vrancea Oamenii Muntilor Monumente Mutilate S.O.S.
  CELE MAI CITITE
  1. Cine era vranceanul lăsat să moară de asistenta „Mă doare în ... !“
  2. Ultima oră: Omul de afaceri Dorinel Modreanu, implicat într-un accident rutier mortal
  3. Încă doi inspectori părăsesc IŞJ-ul, iar trei licee au adjuncţi noi
  4. VIDEO!!!!În cel mai sărac oraş din Vrancea - Un cetățean a construit în jurul casei o grădină zoo cu păsări de lux
  5. Fraţii Gongu au probleme pe străzile din Focşani
  6. Fiul avocatului Soare se căsătoreşte cu fiica directorului Grigorică
  7. Cum să evadezi de pe Facebook
  8. Locurile din Focşani unde poţi rămane fără permis!
  9. Reţeta fericirii la Focşani: Douăzeci şi cinci de secretare pentru un singur director!
  10. "Mirosul de porc la Focşani vine direct de la şefia judeţului"
  Fotografia Zilei Trimite Stirea TA!
  S.O.S. Vrancea Dosarele Ziarului de Vrancea

  Curs valutar

  Rezultate Loto si Joker