Brand voice

Cea mai mare pomană a porcului se gătește la Focșani

Corneliu Condurache
16 dec 2016 8861 vizualizări
Grupul de companii Premium Porc organizează sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 16:00, în Piața Unirii din municipiul Focșani, cea de-a III-a ediție a evenimentului ”Ziua Porcului Ignat”.

 

”Ziua Porcului Ignat” este un eveniment unic în România, în care tradițiile românești legate de sărbătorile de iarnă sunt replicate în spațiu public. Organizatorii evenimentului - Premium Porc Group, al doilea mare producător de carne de porc din România - vor pregăti o pomană a porcului gigant iar cei care țin post vor putea gusta fasole la ceaun.

Toți participanții vor fi serviți cu șorici delicios și se vor putea încălzi cu un vin fiert și muzică traditional românească.
Ziua Porcului Ignat începe încă de dimineață, de la orele 10.00 când porcii sunt pârliți, așa cum se obișnuiește în orice gospodărie, iar apoi carnea este tranșată pentru pomana porcului. Pomana porcului va fi pregătită de către chefii Liviu și Ștefania Bosnea de la ”Frăția Ceaunelor”. Ca și la edițiile precedente, și în acest an, în Piața Unirii din municipiul Focșani va fi pregătită cea mai mare pomană a porcului din România, în cel mai mare ceaun, cu o capacitate de 1 tonă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.