Trăşculescu îl acuză pe Neaţă că distruge PDL cu răfuielile personale.Democrat liberalii dispar din Legislativul focşănean din cauza ordonanţei traseiştilor.Costică Neaţă îi acuză pe migratori că au fugit după funcţii la UNPR şi dă vina pe Trăşculescu că n-a pus mai multe fu...
Citeste
Redactia LIVE!
Traseistice
Transferuri politice puţin spectaculoase în Vrancea până acum. Doar câţiva consilieri locali, poate viceprimari, iar despre primari numai zvonuri. Să înţelegem că nu s-a dat, încă, asaltul final sau că întârzie lovelele (sau dosarele)? Sau, poate, Oprişan nu este atât de interesat să mai adune primari la picioarele sale (oficial).
“Portofele, portofele” partea a II-a sau cum am pupat poştaşul
În prima zi de după şocul pierderii portmoneului, mi-am spus că nu e mare lucru. Încă mai aveam în cap petrecerea ce se desfăşurase cu o noapte în urmă. Contrar aşteptărilor, ai mei nu m-au dojenit. Prietenii s-au arătat îngrijoraţi şi toată lumea a ţinut să-mi povestească întamplări de genul “şi eu am păţit-o”, “şi bunica şi-a uitat geanta la piaţă”, “şi eu am pierdut motanul” şi aşa mai departe.


Tuturor celor 52.000 de elevi care au început școala, Ziarul de Vrancea le doreşte un an de ţinut minte, cu amintiri frumoase, cu experienţe inedite şi cu noutăţi în cunoaştere.Desigur, dacă se poate, şi notele bune la lucrări, teme, proiecte şi ascultări la tablă sunt bine-venite. Dar, înainte de toate, căutaţi să învăţaţi, pentru că asta vă va face candva mandri, fericiţi, deosebiţi, luminoşi în ochii celor din jur. Nu învăţaţi cu grija notei pe care, cumva, mama ori tata tot o s-o afle odată! Învăţaţi gandindu-vă că, la un moment dat, altcineva va avea nevoie de cunoştinţele voastre! Fiţi buni, dar nu pentru că aşa trebuie sau pentru că aşa vrea profa!  Fiţi buni pentru că asta vă va fi de folos într-o zi şi vă va scăpa de ruşine şi ignoranţă!

Echipa Ziarului de Vrancea vă ţine pumnii! 

Caută articole

Newsletter

Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mailUltimele stiri / locale

  Ultimele stiri nationale

  Promovare pe Facebook

  Log in

  Or you can

  Connect with facebook

  Vrinceni in lume Femei de Succes 112 in Vrancea Oamenii Muntilor Monumente Mutilate S.O.S.
  CELE MAI CITITE
  1. VIDEO!!! Revoltă cu pancarte în Focşani: ”Biserica este a noastră, nu a lui Ciprian!"
  2. Raluca şi Nicuşor, în acelaşi cuibuşor, îşi cam fac de căpuşor
  3. ÎPS Ciprian ia de la preoţii bogaţi şi dă la cei săraci
  4. VIDEO!!! Drumul Focşani - Ojdula va fi “terminat” pană la limită cu judeţul Covasna
  5. Intriga cu cele sfinte din spatele mutării unui preot
  6. Confesiunile Claudiei Ilie după trimiterea în judecată
  7. VIDEO!!! Conferinţa PSD sub ameninţarea “neamţului” - Iohannis bagă spaima în pesedişti:
  8. ANI: Raluca Dan şi Nicuşor Halici trebuie să respecte legea
  9. “Lesbiana” lui Carmen Şerban, judecată după ce a încercat să şantajeze o focşăneancă
  10. (Galerie foto) Conacul familiei Ghyka de la Coteşti a prins viaţă prin muzică
  Fotografia Zilei Trimite Stirea TA!
  S.O.S. Vrancea Dosarele Ziarului de Vrancea

  Curs valutar

  Rezultate Loto si Joker