Educație

ATASAMENTE!!! 57 de elevi au fost selectaţi pentru pregătire gratuită la mate şi info

Ziarul de Vrancea
6 nov 2013 1926 vizualizări
Lista celor selectaţi poate fi consultată pe site-ul Ziarului de Vrancea

Inspectoratul Şcolar Judeţean a publicat numele elevilor selectaţi pentru a fi pregătiţi gratuit în vederea participării la concursurile şi olimpiadele şcolare de matematică şi informatică. Astfel, în urma testului pe care l-au susţinut sambătă, elevii clasei a V-a selectaţi sunt în număr de 25 la disciplina matematică şi 32 la informatică. Potrivit rezultatelor, la matematică elevii care vor beneficia de pregătire gratuită sunt exclusiv din Focşani, de la Şcoala “Ion Basgan”, Colegiile Cuza şi Unirea şi Şcolile “Duiliu Zamfirescu” şi “Ştefan cel Mare”. Cat priveşte informatica, aici au pătruns şi caţiva elevi de la Şcoala Vulturu, Şcoala “Angela Gheorghiu” Adjud, Liceul Tehnologic “Alexandru Ioan Cuza” Panciu, precum şi de la Şcolile “Anghel Saligny” şi “Alexandru Vlahuţă” din Focşani. Andrei Istudor de la Şcoala “Ion Basgan”, calificat şi la matematică, a fost singurul elev care a obţinut punctajul maxim la informatică. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean anunţă că elevii calificaţi la matematică trebuie să se prezinte în data de 9 noiembrie 2013, la ora 9,00 la Centrul de pregătire de la Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” din Focşani, iar elevii calificaţi la informatică trebuie să se prezinte pe 16 noiembrie 2013, la ora 9,00 la Centrul de pregătire de la Şcoala Gimnazială  “Ştefan Cel Mare” din Focşani. Toţi aceştia vor fi pregătiţi de profesori care au mai performat la olimpiade şi concursuri, în cadrul Centrului de pregătire a elevilor de gimnaziu capabili de performanţă la matematică şi informatică, lansat sambătă la Focşani de către Inspectoratul Şcolar. Coordonatorii proiectului sunt Marilena Oprea – inspector şcolar pentru discipline informatice, Fănel Lipan şi Daniela Sîrghie – inspectori şcolari de matematică. Elevii selectaţi vor fi pegătiţi gratuit, din două în două săptămani, timp de cate patru ore, la matematică şi Informatică. În ataşament puteţi consulta listele elevilor selectaţi la cele două discipline. (M. VLĂDESCU)


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
tom, acum 3817 zile, 11 ore, 39 minute, 24 secunde
Trebuiau impartite in mid legal locurile la ambele discipline!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.