Educație

Băeşu, şef la Restituirea Proprietăţilor

Ziarul de Vrancea
29 mai 2012 10388 vizualizări
George Băeşu a fost numit ieri preşedinte, cu rang de secretar de stat, la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Băeşu revine astfel acasă, după un “exil” început din septembrie 2009, după pierderea alegerilor parlamentare, în Grecia, la Atena, unde a fost consilier economic la Ambasada Romaniei. Atunci, se spunea despre Băeşu că picase în dizgraţia lui Marian Oprişan, asta cu toate că baronul i-a botezat unul dintre copii. Acum, Băeşu urcă într-o instituţie susţinut de PSD, semn că animozităţile s-au estompat. Nu este exclus ca fostul deputat PSD să revină în politica judeţeană, poate printr-o nouă candidatură la Parlamentul Romaniei. De asemenea, Băeşu a fost şi prefect de Vrancea susţinut de PSD. „Îmi voi lua funcţia în primire maine (n.r. azi) dimineaţă. Probabil, numirea mea a venit de la nivelul organizaţiei judeţene Vrancea a PSD. Pentru că organizaţia PSD şi primul ministru m-au nominalizat pentru o poziţie unde lucrurile nu sunt deloc simple, reprezintă un mandat de încredere. Voi încerca să clarific situaţia proprietăţilor de la nivelul instituţiei, să realizez un cadru legislativ care să limpezească situaţia restituirii proprietăţilor pentru că sunt foarte mulţi oameni afectaţi”, ne-a spus aseară George Băeşu. (I. CREŢU, M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
ton, acum 3684 zile, 12 ore, 18 minute, 47 secunde
Asa cum unii credeau ca omu' isi va rupe gatul ,uite ca se descurca si chiar binisor.Aleluia,Tarzan si Gicu ......teapa!
GICU, acum 4320 zile, 11 ore, 30 minute, 37 secunde
ASTA FACE PARTE DIN CEI 15000 DE SPECIALISTI,UN POSTAS A AJUNS SA RESTITUIE PROPRIETATILE, , VAI DE NOI !
tarzan, acum 4320 zile, 12 ore, 28 minute, 7 secunde
Lupul paznic la oi!
Aleluia, acum 4320 zile, 20 ore, 27 minute, 59 secunde
Ne putem lua gandul ca se mai face ceva, chiar la aceasta numire nu ma asteptam! GB e un munte de nestiinta si isi va prabusi acest munte peste un domeniu si asa greu incercat!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.