Educație

3 Documente ataşate la text!!! Zeciştii de la Evaluarea Naţională vor fi colegi la CNU

Ziarul de Vrancea
14 iul 2014 3881 vizualizări
Candidati admisi + situatie licee dupa etapa I+elevi nerepartizati. CNU ia crema, toti cei 7 elevi care au luat 10 la Evaluarea Nationala optand pentru acest colegiu. Nepotul preşedintelui CJ va fi coleg cu fiica cea mică a prefectului Cătălin Popescu


Absolvenţii de gimnaziu care au susţinut Evaluarea Naţională au fost repartizaţi la liceu mai devreme cu o zi decat anunţase iniţial Ministerul Educaţiei Naţionale. 2.226 de elevi vranceni au aflat ieri liceele la care vor studia în următorii patru ani, conform opţiunilor din fişele de înscriere. Aşa cum se anticipase déjà, mediile de admitere au coborat la licee din cauza creşterii ponderii mediei de la Evaluarea Naţională. Elevii cu media maximă de admitere au ales să studieze la Colegiul Naţional “Unirea”, în timp ce elevul cu cea mai mică medie, 2,33, a fost repartizat la Colegiul Tehnic “Ion Mincu”. Trei colege de la Şcoala “Duiliu Zamfirescu” din Focşani, care au avut media de admitere 10,00, vor fi colege şi la liceu. Ştefania Frunză, Diana-Monica Nichitoiu şi Andreea-Nicoleta Palade au optat pentru Colegiul Naţional “Unirea”, specializarea matematică-informatică, unde vor fi colege în continuare. De altfel, cei şapte zecişti de la Evaluarea Naţională au optat pentru CNU, specializările matematică-informatică sau ştiinţele naturii. Fiul deputatului de Vrancea Angel Tîlvăr, Matei Radu Tîlvăr a optat tot pentru Colegiul Naţional “Unirea”, profil ştiinţe ale naturii. Tot la ştiinţele ale naturii, dar la Colegiul “Cuza” a intrat fiica directorului Spitalului Judeţean, Constantin Mîndrilă, Hriseis Edmee Mîndrilă Eftandopolos.
 

Gimnaziul la CNC, liceul la CNU
 

Fiica directorului de la Statistică, Diana Apostu-Croitoru dă CNC pe CNU, alegand, surprinzător, Colegiul “Unirea”, aceasta studiind în gimnaziu la “Cuza”. Aceeaşi mutare o face şi fiica fostului viceprimar al Focşaniului, Liviu Bostan, Mălina Bostan. Fiica afaceristului Cătălin Buscă, Mara Buscă a optat pentru CNC, specializarea ştiinţe ale naturii, semn că ar fi interestă de o carieră în domeniul medical. Fiica primarului din Odobeşti, Ramona Mihaela Nicolaş a intrat la Colegiul “Cuza”, specializarea filologie. Tot pentru CNC a optat şi fiica directorului de la Teatru, Teodora Livia Francu, care a ales însă profilul real. Nepotul preşedintelui CJ, Fabio Oprişan, a intrat la CNU, mate-info, unde va fi coleg cu fiica cea mică a prefectului Cătălin Popescu, Ilinca Popescu. Cinci absolvenţi de gimnaziu nu au fost repartizaţi din cauza opţiunilor insuficiente din fişele de înscriere, însă aceştia se pot înscrie în etapa a doua ca va începe pe 16 iulie. Cele două centre de înscriere au fost stabilite de IŞJ la Şcoala “Ştefan cel Mare” Focşani şi Şcoala “Mareşal Averescu” Adjud. Pe site-ul ZdV găsiţi, în trei documente ataşate, atat unde au fost repartizaţi elevii, numele celor care nu au fost repartizaţi, mediile de admitere la licee şi locurile libere. (M. VLĂDESCU)


Absolvenţii de-a VIII-a au fost repartizaţi la licee

Intră să vezi unde va studia copilul tău! 

Absolvenţii de gimnaziu care au susţinut Evaluarea Naţională au fost repartizaţi ala liceu mai devreme cu o zi decat anunţase iniţial Ministerul Educaţiei Naţionale. 2.226 de elevi vranceni au aflat astăzi liceele la care vor studia în următorii patru ani, conform opţiunilor din fişele de înscriere. Aşa cum se anticipase déjà, mediile de admitere au coborat la licee din cauza creşterii ponderii mediei de la Evaluarea Naţională. Elevii cu media maximă au ales să studieze la Colegiul Naţional “Unirea”, în timp ce elevul cu cea mai mică medie, 2,33, a fost repartizat la Colegiul Tehnic “Ion Mincu”. Cinci absolvenţi nu au fost repartizaţi din cauza opţiunilor insuficiente din fişele de înscriere, însă aceştia se pot înscrie în etapa a doua ca va începe pe 16 iulie. Pe site-ul ZdV găsiţi, în trei documente ataşate, atat repartiţia computerizată, cat şi numele elevilor care nu au fost repartizaţi, precum şi mediile de admitere la licee. (M. VLĂDESCU) 

Citiţi în documentele ataşate prezentului text:


Lista candidaţilor admişi în liceele din judeţul Vrancea;

 
Situaţia elevilor din judeţul Vrancea nerepartizaţi după etapa I-a 2014;

 
Situaţia liceelor din judeţul Vrancea  după etapa I-a de repartizare 2014


14.07.2014 ora 15,30:ADMITERE LICEU 2014

 

EDU.RO a publicat lista cu REPARTIZAREA COMPUTERIZATA a elevilor


Absolvenții de clasa a VIII-a care au susținut EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014  pot afla de pe EDU.RO la ce liceu au fost repartizaţi. DESCARCĂ DOCUMENTUL ATAŞAT. 

 

 
Citeste mai mult pe :www.romaniatv.net

Citiţi : Lista candidaţilor înscrişi în judeţul VRANCEA
Sortaţi alfabetic


Citiţi în documentele ataşate prezentului text:


Lista candidaţilor admişi în liceele din judeţul Vrancea;

 
Situaţia elevilor din judeţul Vrancea nerepartizaţi după etapa I-a 2014;

 
Situaţia liceelor din judeţul Vrancea  după etapa I-a de repartizare 2014


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.