Economic

S-au înţeles şi nu prea… Telenovela CSM Focşani, un nou serial

Dan Chiriac
21 aug 2012 8703 vizualizări
Intalnirea dintre Dan Dumitru şi Cătălin Vrabie a mai dat ceva speranţe pentru menţinerea echipei de fotbal la Focşani. Preşedintele CSM a acceptat ca echipa de seniori să fie condusă de un nou CA.Liderul consilierilor USL şi-a dat acordul de principiu, dar că vor exista şi alte întalniri

Ultimele discuţii purtate între preşedintele CA de la CSM Focşani, Dan Dumitru şi grupul de consilieri locali USL, condus de Cătălin Vrabie, par să fi dat rezultat. Asta dacă nu va apărea o nouă surpriză, în zilele rămase pană la startul campionatului. Pană la urmă, se pare că fiecare dintre părţi a cedat ceva, pentru a putea face o echipă de fotbal la Focşani. “Aştept să fie format un nou consiliu de administraţie care să conducă echipa de seniori. Este nevoie ca această structură să fie formată cat mai repede. În mod normal, miercuri ar trebui să dăm un răspuns clar Federaţiei Romane de Fotbal dacă participăm sau nu în campionat. Deja au o cerere din partea celor de la Callatis Mangalia pentru a prelua locul nostru. Aştept noua conducere a echipei de fotbal, cedez totul şi voi ajuta şi financiar echipa. Voi vira o sumă de bani în contul acesteia pentru a-şi putea desfăşura activitatea”, ne-a spus Dan Dumitru, preşedintele CSM Focşani.


“Nu putem arunca banii într-o groapă”


Liderul consilierilor locali USL, Cătălin Vrabie, a confirmat că a existat un acord de principiu, dar că nu a fost bătut totul în cuie. “Am avut o discuţie de principiu, dar a rămas ca eu să mă întalnesc cu restul consilierilor şi să adoptăm o măsură fermă în acest sens. Pană acum acest lucru nu s-a întamplat. I-am explicat din nou d-lui Dumitru că rezultatele din ultimii patru ani şi deficitul de imagine cu care se confruntă fotbalul din Focşani se asociază de mediul de afaceri cu persoana dumnealui. Chiar dacă nu s-a ocupat personal de echipă în ultimii ani, mediul privat asta ştie. Din acel mediu trebuie să vină şi propunerile pentru noul consiliu de administraţie care va conduce echipa de fotbal. Nu ştiu foarte bine ce înseamnă drepturile la Federaţia Romană de Fotbal. După discuţia cu Dan Dumitru am înţeles că anul viitor am putea să ne despărţim, dansul să continue cu clubul de juniori CSM Focşani, iar echipa de seniori să treacă sub tutela altui club, care să aibă drept de participare în liga a treia”, ne-a spus Cătălin Vrabie. Consilierul local a recunoscut că nu se pricepe foarte bine la fotbal, dar că fotbalul este un fenomen, iar autorităţile locale trebuie să-l ajute în anumite condiţii. “Sunt mulţi oameni care spun că fenomenul fotbal trebuie ajutat de autorităţile locale. Nu putem însă arunca în fiecare an, necondiţionat, bani într-o groapă”, a mai precizat  Vrabie. (Dan CHIRIAC)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.