Home | Economic | In saloanele de masaj erotic nu se lucreaza “la negru”

In saloanele de masaj erotic nu se lucreaza “la negru”

Publicat de 2181 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
In saloanele de masaj erotic nu se lucreaza “la negru”

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Vrancea au efectuat la finele saptaminii trecute citeva controale mai inedite decit alte dati. Inspectorii au fost impreuna cu politia la un parc de distractii in Adjud pentru a vedea daca se respecta securitatea si sanatatea in munca.

Au fost gasite probleme de ambele parti. Patru persoane au fost gasite lucrind la negru din care doua vindeau bilete si celelalte doua asigurau fluctuatia oamenilor dornici sa se dea in tiribombe. “Am aplicat amezni in valoare de 40.000 de lei, cite 10.000 lei pentru fiecare persoana care nu avea contract de munca. Am gasit probleme si pe Securitate sI Sanatate in Munca (SSM), adica muncitorii nu aveau instruirea efectuata si nici controalele medicale la zi”, a declarat Eliza Botezatu, sefa Inspectoratului Teritorial de Munca. Tot in cursul saptaminii trecute, inspectorii au verificat patru saloane de masaj erotic din Focsani. In mod suprinzator, nu au fost gasite abateri. “Si pentru noi este o surpriza faptul ca i-am gasit in regula pe toti acesti prestatori de servicii mai ales ca anul trecut, dar chiar si in lunile trecute am mai gasit diverse abateri la aceste saloane de masaj erotic”, a mai adaugat Eliza Botezatu. In alta ordine de idei multe din saloane aveau inscriptionat pe diverse materiale faptul ca activitatile de natura sexuala nu isi au locul acolo si implicit nu se practica prostitutia. Oricum, acest aspect este greu de dovedit si este deja de domeniul Politiei. (Sorin TUDOSE)

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Tuturor celor 52.000 de elevi care au început școala, Ziarul de Vrancea le doreşte un an de ţinut minte, cu amintiri frumoase, cu experienţe inedite şi cu noutăţi în cunoaştere.Desigur, dacă se poate, şi notele bune la lucrări, teme, proiecte şi ascultări la tablă sunt bine-venite. Dar, înainte de toate, căutaţi să învăţaţi, pentru că asta vă va face candva mandri, fericiţi, deosebiţi, luminoşi în ochii celor din jur. Nu învăţaţi cu grija notei pe care, cumva, mama ori tata tot o s-o afle odată! Învăţaţi gandindu-vă că, la un moment dat, altcineva va avea nevoie de cunoştinţele voastre! Fiţi buni, dar nu pentru că aşa trebuie sau pentru că aşa vrea profa!  Fiţi buni pentru că asta vă va fi de folos într-o zi şi vă va scăpa de ruşine şi ignoranţă!

Echipa Ziarului de Vrancea vă ţine pumnii! 

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail