Home | Economic | In saloanele de masaj erotic nu se lucreaza “la negru”

In saloanele de masaj erotic nu se lucreaza “la negru”

Publicat de 3767 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
In saloanele de masaj erotic nu se lucreaza “la negru”

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Vrancea au efectuat la finele saptaminii trecute citeva controale mai inedite decit alte dati. Inspectorii au fost impreuna cu politia la un parc de distractii in Adjud pentru a vedea daca se respecta securitatea si sanatatea in munca.

Au fost gasite probleme de ambele parti. Patru persoane au fost gasite lucrind la negru din care doua vindeau bilete si celelalte doua asigurau fluctuatia oamenilor dornici sa se dea in tiribombe. “Am aplicat amezni in valoare de 40.000 de lei, cite 10.000 lei pentru fiecare persoana care nu avea contract de munca. Am gasit probleme si pe Securitate sI Sanatate in Munca (SSM), adica muncitorii nu aveau instruirea efectuata si nici controalele medicale la zi”, a declarat Eliza Botezatu, sefa Inspectoratului Teritorial de Munca. Tot in cursul saptaminii trecute, inspectorii au verificat patru saloane de masaj erotic din Focsani. In mod suprinzator, nu au fost gasite abateri. “Si pentru noi este o surpriza faptul ca i-am gasit in regula pe toti acesti prestatori de servicii mai ales ca anul trecut, dar chiar si in lunile trecute am mai gasit diverse abateri la aceste saloane de masaj erotic”, a mai adaugat Eliza Botezatu. In alta ordine de idei multe din saloane aveau inscriptionat pe diverse materiale faptul ca activitatile de natura sexuala nu isi au locul acolo si implicit nu se practica prostitutia. Oricum, acest aspect este greu de dovedit si este deja de domeniul Politiei. (Sorin TUDOSE)

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Bună dimineaţa!     

Soarele răsare 06:29 AM
Soarele apune 19.52 PM


Calendar ortodox : Aşezarea în raclă a cinstitului brâu al Maicii Domnului; Sf. Mc. Andrei, Iraclie, Faust şi Mina (Post)


Calendar Catolic: Ss. Raimund Nonnatus, călug.; Nicodim; Iosif din Arimateea


Maxima zilei: „Cine nu cade, nu se poate înălţa”, Lucian Blaga

Curs valutar BNR:

1 E - 4.4488 lei
1$  - 3.9835 lei

    

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail