Economic

Fostul director al Regionalei de Drumuri Iasi, sub papucul Lucicai Chiper

Mihaela Beșleagă
5 apr 2011 3735 vizualizări
Viorel Scutaru este de citeva zile subordonatul sefului de la Vrancea

Viorel Scutaru, fostul director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, care coordona activitatea tuturor sectiilor de drumuri din Moldova, inclusiv Vrancea, a ajuns subalternul sefului drumurilor vrincene, Lucica Chiper. Scutaru a fost transferat de curind la Focsani, dupa ce a fost retrogradat din functia de conducere, fiind inlocuit de ing. Danut Pila. Transferul este temporar, fiind posibil la Vrancea pentru ca aceasta a fost singura sectie care avea un post vacant dupa plecarea lui Corneliu Stoian, si el fost director al Sectiei de Drumuri Nationale (SDN) Vrancea. Momentan, Viorel Scutaru este in concediu si a anuntat ca nu vrea sa faca prea multi "purici" in sectia vrinceana, unde a aterizat prin ordinul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADR), condusa de oameni promovati de PDL. Noul director al DRDP Iasi, Danut Pila, are 43 ani si este de meserie inginer constructor, fiind cunoscut si pentru perioada in care a activat ca ofiter in cadrul SRI. Presa ieseana a scris ca ex-ofiterul SRI ar fi fost avansat si in urma unei legaturi de rudenie prin alianta cu un deputat PDL de Iasi. Danut Pila a vazut deja pe viu drumurile nationale din Vrancea. Acesta a fost intr-o vizita de lucru in judet pe 24 martie. "Ma bucur ca a vazut toate drumurile. Speram sa imbunatatim comunicarea intre Regionala si Sectie", ne-a declarat Lucica Chiper, seful SDN Vrancea. De altfel, sectia vrinceana a realizat o lista cu toate punctele calamitate de pe drumurile judetene, care a fost trimisa la Iasi. Doua dintre acestea, de pe DN 11A Adjud "" Podu Turcului urmeaza sa fie rezolvate pina in toamna. (Mihaela BESLEAGA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.