Home | Economic | CJ plătește câteva milioane de lei pentru mentenanța Registrului Agricol

CJ plătește câteva milioane de lei pentru mentenanța Registrului Agricol

Publicat de 201 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
CJ organizează două licitații pentru întreținerea sistemelor informatice CJ organizează două licitații pentru întreținerea sistemelor informatice

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație un contract care are ca obiect asigurarea serviciului de mentenanță pentru sistemul informatic integrat realizat în cadrul proiectului ”Implementarea de soluții informatice integrate – Registrul Agricol – la nivelul județului Vrancea zona centru”.

Acordul cadru se va încheia cu maxim trei agenți economici, iar durata este de 44 de luni. Valoarea estimată a contractului este de 1,2 milioane lei. ”Serviciile de mentenanță software cuprind atât remedierea erorilor apărute în funcționarea programelor/aplicațiilor în cadrul sistemului informatic integrat, cât și actualizarea acestora pentru a corespunde modificărilor legislative ce vor avea loc în perioada de valabilitate stabilită de achizitor pentru acordul cadru ce face obiectul prezentei proceduri”, se arată în anunțul de licitație. Perioada de înscriere la licitație este până la data de 2 mai. Un contract similar a fost scos la licitație de CJ și pentru mentenanța sistemului informatic din cadrul proiectului realizării Registrului Agricol în zona de centru a județului. Durata acordului cadru este de 43 de luni, iar valoarea estimată a contractului este de 1,4 milioane lei, fără TVA. Data limită pentru depunerea ofertelor este 4 mai. Proiectul de realizare a Registrului Agricol în sistem electronic a fost împărțit pe zone ale județului. (M. B.)

 

 

 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail