Home | Economic | MOZAIC STIRI ECONOMICE: Duminică va avea loc o nouă extragere la loteria fiscală

MOZAIC STIRI ECONOMICE: Duminică va avea loc o nouă extragere la loteria fiscală

Publicat de 181 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
MOZAIC STIRI ECONOMICE: Duminică va avea loc o nouă extragere la loteria fiscală

O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminică, 19 februarie, la care participă toate bonurile fiscale emise luna trecută, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, este publică şi poate fi transmisă în direct. “După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare”, arată Ministerul Finanţelor. La extragerea din ianuarie au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 706 lei emise pe 7 decembrie. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Iohannis a promulgat bugetul de stat

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, ieri, că a promulgat bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2017, însă a spus că bugetul este construit pe o supraapreciere a veniturilor şi a cerut Guvernului să dea dovadă de responsabilitate. Klaus Iohannis şi-a exprimat rezervele faţă de un buget cu venituri supraapreciate, vorbind de o ”abordarea hiperoptimistă” a bugetului ”Este o creştere de 14% fără să fie vreo explicaţie cum se ajunge la această creştere fenomenală pentru bugetul general consolidat. Se confirmă că există prevăzute credite de angajament de o sumă nemaivăzută, de peste 50 de miliarde”, a declarat Klaus Iohannis. Preşedintele a explicat că decizia promulgării a fost luată pentru că România are nevoie de un buget aprobat. ”Am promulgat atât bugetul, cât şi bugetul asigurărilor sociale. Ţara are nevoie de buget şi guvernul care s-a angajat să execute acest buget are acum posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru. Pentru Guvern am un mesaj simplu; în cursul acestui execiţiu bugetar cer Guvernului trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate, responsabilitate", a spus şeful statului.

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.13
Soarele apune: 20.07
Calendar ortodox: 23
    D     †     Sfantul Mucenic Gheorghe - Ap. Fapte XII, 1-11Fapte V, 12-20Ev. Ioan XV, 17-27XVI, 1-2Ioan XX, 19-31glas 1, voscr. 1


Calendar catolic:
 23      D     † DUMINICA a 2-a a Paştelui; Ss. Gheorghe, m. *; Adalbert, ep. m.  

Maxima zilei:

Adevărul învinge indiferent de soarta celor care l-au servit.

Gheorghe I. Brătianu

 

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5441 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 2456 leiUltimele stiri / locale

Ultimele stiri nationale

Newsletter

Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail