Home | Caterincă Mioriţică | Baronul a luat foc: liberalii dau filme pe geamul CJ-ului

Baronul a luat foc: liberalii dau filme pe geamul CJ-ului

Publicat de 6307 vizualizari 5 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Baronul a luat foc: liberalii dau filme pe geamul CJ-ului

Cu gândul la Şcoala de Vară din tabăra de Babar Dea Lă din pensiunile Lepşei, tinerele speranţe pesediste au fost luate prin surprindere de tineretul liberal care dă filme pe geamurile biroului stăpânului din CeJe

Întors din turneul european al regiunilor, Marele Han a găsit la dosarul de presă ştirea că liberalii îi vor mânca seminţe sub nas şi vor bea apă plată cu lămâie, seara, sub biroul din Piaţa Unirii şi a luat foc rău de tot. Nu vă spunem cum fugeau duduile la baie să-şi golească stomacili când Marele Han a început să le cheme la ordin şi să afle cum a fost posibil ca teneliştii să obţină loc de proiecţie pe sfânta clădire din aşa numita Piaţă Tian Men! Nici cum Bârlă Ramă Groasă căra diazepame şi saprosane cu sacoşa de la Farmacia 24 să potolească nervii duduilor care nu mai podideau cu dusul la baie! Marele Han trebuie să ştie că nu poţi stăpâni un judeţ dacă te înconjori doar de dudui bune de dus în Deltă şi figuranţi cu ochelari cu ramă groasă, pe post de purtători de mesaj. Baroane, ai luat ţeapă! Prea te-ai încojurat de maimuţe pupăcioase şi bufoni, iar rezultatul este acest circ numit CeJe. Servim Patria!

Subscribe to comments feed Comentarii (5 publicate)

avatar
Parfum 28-03-2014
De ce oare nu se face o statuie lu Marean din marmura obeliscului? Dar să aibă şi cuşmă de dac.

Vorbiţi voi baronul în sus baronul în jos dar uite că iese la pensie de la CJ şi cu cele patru clase mai multe ca marfarul ale lui ne-a prostit pe toţi.
Să ne fie de bine! Mămăligă românească!
avatar
Take 15-06-2013
Sa ne fereasca sfantul sa avem de gand sa facem un festival de teatru in aer liber, sau un concert de muzica rock sau de muzica in aer liber, sau mai stiu eu ce in Piata ca...or sa vina tancurile! Nu, au voie doar Octavian Ursulescu, Ansamblul Folcloric Tara Vranceai, mici si bere! Ca m-am enervat!
avatar
Un om 15-06-2013
Daaaaaaa!!!!
avatar
Take 15-06-2013
Pai...proiectia filmului a avut loc vineri seara, parca. Ecranul a fost montat pe fatada INSTITUTIEI PUBLICE pe nume CJ. Care e problema?!? Oprisan uita ca e FUNCTIONAR PUBLIC?!?!
avatar
Ulise Grosu 15-06-2013
Felicit ZdV pentru "asortarea" prezentului articol cu imaginea celor doua pisici, in "exercitiul functiunii" si care trimite in derizoriu orice comentariu.
total: 4 | afişare: 1 - 4

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0Soarele răsare: 6.13
Soarele apune: 20.07

Calendar ortodox: Sf. Ap. şi Ev. Marcu; †) Sf. Cuv. Vasile de la Poiana Mărului

Calendar catolic: SF. MARCU, ev.

Maxima zilei: „Cel mai jalnic om este acela care-şi preschimbă visele în argint şi aur.” — Khalil Gibran
   

Curs BNR:

1 Euro – 4. 5340 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 1702 lei

 

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail