Home | Caterincă Mioriţică | Doar o barfă să-ţi mai spun!-Ierarhia în USL Vrancea

Doar o barfă să-ţi mai spun!-Ierarhia în USL Vrancea

Publicat de 6250 vizualizari 11 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Ierarhia în USL Vrancea Ierarhia în USL Vrancea

O fotografie publicată pe pagina de socializare a domnului preşedinte de provinciei europeană la coada calului, ne demonstrează, dacă mai avea careva dintre voi vreo îndoială, care este ierarhia în cadrul USL Vrancea

 

Privind la randul din faţă, tolănit pe un fotoliu moale la Palatul Parlamentului, zace el, decat el, baronul. Pe acelaşi rand stă fratele Negoiţă, cel care îi este alături Mareanului vrancenesc nu doar în Pesedeu, dar şi în tot felul de poveşti nemuritoare şi total neadevărate despre nopţi la gagicile coanei Marta. Şi, dacă vă mai rezistă privirea de la atata spleendoare politică roşie în primul rand, vă rugăm să vă aruncaţi un ochi şi în randul doi, evident, în planul îndepărtat. Da, bulina aia albă e capul bunicului primar cu părul de cleştar, Didi muştiuc, cel care în iarnă nu este deloc zen din cauza zăpezilor care înghit targul Focşanilor. Langă bunicu’ edil stă, cu burta violet la vedere, Ninel, co-preşedinte, dar care însă n-are faţă de randul unu şi atunci e exilat mai în spate. Tot e bine că s-a protejat energetic pentru atacurile care vor să vină! Forţa fie cu tine!

Caţi cai putere au motoarele de la ENET?

Pentru cei care nu mai ţin minte, reamintim că fabrica de căldură din Focsangeles se laudă că de anul acesta va funcţiona la parametri europeni după ce vor fi montat nişte motoare Rolls Royce. Pană la celebrele motoare, vă rugăm să admiraţi caii putere care încă mai ţin în mişcare mastodontul ENET, o fabrică pe pierderi, dar care nu este lăsată să moară de ai noştri conducători. Calul ENET a fost zărit prin Focşani, aşteptand cuminte la semafor. La cată bioenergie ar putea produce căluţul odarlit, mai-mai că ENET-ul ar trebui să ia în calcul o secţie pe combustibil bălegos. Care, cu siguranţă, este mai ieftin decat tot gazul ars de la GDF sau de la ruşi, pe datorie sau nu. Şi, la cate gloabe pasc prin oraş, sigur şefii ENET ar strange puţină materie primă bio.

Subscribe to comments feed Comentarii (11 publicate)

avatar
Ulise Grosu 16-02-2013
@RA(NECURATU) Va multumesc! Sunteti TARE.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-1
Report as inappropriate
avatar
R.A. 16-02-2013
@ Ulysse(gluma)
Poate oamenii au treaba
Poate-si plimba intelectu'
Sau poate-i dezamagirea
Ca-i degeaba tratamentu'
De-aia nu-ti mai recomanda
Pastila s-o iei mai des
Caci se pare ca la tine
Efectul este ...invers.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
12
Report as inappropriate
avatar
Ulise Grosu 16-02-2013
@RA(NECURATU) Va multumesc pentru RIMELE pline de umor, prin care ne amintiti ca "scroafa este moarta in cotet", dar gandul meu tot la iubitul Piscoci imi zboara, deoarece nu stiu ce s-a intamplat cu el. Dupa ce misoginul "Emy" a disparut ca "magarul in ceata" si nu-mi mai transmite vorbe de DUH, schimbarea cu 180 de grade a comportamentului lui Piscoci fata de mine, m-a bulversat total.
Dvs., care le ziceti asa de bine, ce credeti ca s-a intamplat cu cu postacii 'Emy' si "Piscoci" de nu-mi mai amitesc ca trebuie, sa-mi urmez tratamentul, asa cum m-au obisnuit ?
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-1
Report as inappropriate
avatar
R.A. 16-02-2013
"Lantul trofic in baronat"
Lantu-ncepe,cum desigur majoritatea ganditi,
Cu cei multi ,sclavii adica,saraci si napastuiti.
Peste ei,consilierii,iar deasupra sta primarul,
(Dac'ar fi numai atata,ar fi mai putin amarul).
Pan-aicea,lantul trofic,chiar de este ruginit
Il mai ungi pe ici,pe colo,si-ar fi un pic de trait.
Insa lantul se desface,in mai multe lantisoare,
Mai subtiri,insa mai dure,fiecare de-o culoare.
Unu-i rosu,unu-albastru,altul e portocaliu,
Primele doua'nfratite,al treilea cam cacaniu.
Pe lanturi ,cameleonii bugetari,sefi de directii,
Ce se misca pe culoare ca masina-n intersectii...
Peste ei,in lantul trofic,responsabilii de lant
(Unul a fost Trasculescu,dar a derapat in sant)
Lanturile se aduna,se-mpletesc in mare fel
La capat,masculul Alfa,prea-cinstitul Portofel
Asta-i lantul,fratioare,incepe cu o catusa,
Si dupa mai multe zale,se termina c-o manusa,
Ce te mangaie pe crestet,odata la patru ani,
Si in rest,te oropseste de speranta si de bani..
of,of,mai,mai.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
11
Report as inappropriate
avatar
Aurelian 16-02-2013
Noile Legi... Inca putin si vor veni Strainii peste noi sa ne ,,cumpere`` pamantul de Sub Picioare Nu ca nu ni-l-au Cumparat deja ,,Datoria Externa pe care o avem`` ,Iar Guvernantii stau si dorm pe Ei In Parlament in Senat... Si Mai vor Si Caldura generata de Motoare ROLLS ROYCE .... Astia sunt Banditi.... Noile Legi~~~ Genereaza Panica In Randul Fermierilor Autohtoni.... Cat sange au varsat Stramosii nostri Ca ,,Noi`` Guvernanti Sa ne Batem Joc De Aproapele Nostru... Rusine SA Va Fie ...
La Inchisoarea De la Pitesti Din 1959-1961 Ar Trebui Reeducati Guvernantii de La Cel mai Mic La Cel Mai MAREAN....
avatar
Ulise Grosu 16-02-2013
@Tedy, V-am citit cu atentie observatiile Domniei Voastre si mi s-au parut foarte interesante.
La ce ma refer concret, cand fac o astfel de afirmatie ?
a. Eu i-am recunoscut public calitatea de MESERIAS a d-lui Marian Oprisan si chiar am spus ca-l invidiez pentru femeile din jurul Domniei Sale. In urma cu ceva vreme, barfa mioritica de Vrancea spunea ca MESERASULUI Marian Oprisan i-ar fi "cazut" la inima o potenta femeie de afaceri mioritica de Vrancea. Aceleasi guri rele spuneau ca respectiva persoana, ar fi putut fi as-ul din "maneaca" a d-lui Marian Oprisan la conducerea Primariei Focsani. Dar, se pare ca totul a fost o barfa, deoarece tot Didi Bacinschi a candidat pentru fotoliul de primar al mun. Focsani. Avand in vedere afirmatia Dvs., citez : "Ninel i-a furat apropape totul lui Marean, ba chiar si pa (PLACINTA),", este firesc sa nu ma intreb, daca intre dl. Marian Oprisan si d-na Sorina Placinta, in ciuda comportamentului public, a la Tom si Jerry, in FAPT, sa avem o IUBIRE (politica) in taina ?
b.Intre "Ninel" si "Marean" nu stiu ce IUBIRE se ascunde, dar eu imi amintesc de celebrele mitinguri anti-Oprisan din anul 2008, cand Ninel si Kanty il aducea de la Bucuresti pe "somnorosul" Crin, pentru a fi in fruntea "turmei" de "coristi", platiti cu 50 lei/manifestare (conf. barfelor de presa) pentru a striga din toti BOJOGII, "Jos Oprisan".
Acum, cei doi au "pupat" Piata Unirii, locul prin care Ninel il purta pe Eduard Lambrino, precum niste "sfinte moaste" , anuntandu-l cu "surle si trambite" pe inlocuitorul "baronului Oprisan".
Socoteala de acasa nu s-a prea potrivit cu cea din targ, dar asa cum corect ati constatat Dvs., "Ninel" i-a cam sutit "portofelul" cu "ciolanase" de deconcetrate lui "Marean".
@Piscoci Iubitul meu Piscoci, Dupa ce ieri mi-ai transmis mesajul, citez : "Alo,Ulise,febletea ta...trebuie da dai de baut! " printr-un comentariu la un articol publicat de Zde V si intitulat " Firma de confecţii a Sorinei Plăcintă a expus la Paris", eu ti-am dat replica, dar tu fara a avea nici un fel de mila fata de mine,m-ai ignorat si nu mi-ai amintit, asa cum mai obisnuit, nimic de medicamente.
Sincer sa fiu, la un moment dat am crezut ca te-a calcat "**** neagra" (n.r. trenul) prin curte, deoarece nu m-am gandit niciodata ca ti-ar putea veni mintea la cap.
Desi nu sunt de acord cu parerea ta, citez : "Enet-ultrebuie desfiintat.", trebuie sa recunosc ca schimbarea atitudinii tale fata de mine, este posibil sa-mi produca marii emotii si mai stii....
De aceea, te rog "din suflet", iubitul meu Piscoci, sa revii la forma care te-a consacrat, adica sa fii 'ceasul meu cu cuc" care sa ma anunte cand trebuie sa-mi iau medicamentele.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-2
Report as inappropriate
avatar
piscoci 16-02-2013
Enet-ultrebuie desfiintat.Are dreptate nea Ulise,cu bune si rele ca toti gresim.Bravo nea Ulica,esti pe drumul cel bun!
avatar
@Ulise 16-02-2013
Mai Ulise,
Se poate mai, tocmai tu? care, atunci cand nu amintesti cum te-au internat PDL-asii la psihiatrie, faci observatii la postaci ca nu stie sa scrie romaneste?
Se poate mai Ulise sa scrii tu, citez: "sa iese destul de sifonal"?
Rusine Ulise, rusine!
avatar
tiberiu 16-02-2013
Tare rău cele două știri. Ulise o arde cu Nini,DYDY și Sorina niște ,vuvuzele bolnave de lăcomie.O soluție pentru ENET este aceea ca hoții banului public să unească din nou CUP cu ENET pentru echilibrarea veniturilor și rentabilizarea celei care lucrează în pierderi,aceasta numai dacă ȘEFUL HOȚILOR LE TRANSMITE ....STOP!!!!!... ''CĂ NU SE MAI POATE SĂ FIM ÎN CONTINUARE HOȚI AI BANULUI PUBLIC !!
avatar
Tedy 16-02-2013
Da care ierarhie? Ninel sta in spate la cate o sedinta, dar in Vrancea s-a descurcat suuper bine, i-a furat apropape totul lui Marean, ba chiar si pa (PLACINTA), sef la FINANTE, sef la PREFECTURA, sefi la fonduru europene-APIA,APDRP-, acolo unde se-nvartesc bani multi, la PSD le-a ramas si lor "pici pe colo" poate mediu sau garda ceva, si uite asa Ninel sef la agricultura, he he he ce bine....., pana ajunge Marean la Bucuresti, Ninel stie.....
Cat depre Vasilescu de la CUP, o sa iasa la pensie director, ca tare bine o duc vrancenii, cea mai scumpa apa din tara.
avatar
Ulise Grosu 16-02-2013
Desi prezentul articol, are toate "ingredientele", am sa-mi permit sa mai punctez si eu cateva aspecte, dupa cum urmeaza :
a. Fratele Negoita nu a fost si el implicat intr-o "afacere" cu fatuci gen matroana Marta ?
b. In ceea ce-i priveste afirmatia, citez : "Langă bunicu’ edil stă, cu burta violet la vedere, Ninel", in conditiile actuale de CRIZA economica, dar mai ales a crizei morale, este posibil ca "Ninel",sa treaca pe "linie moarata", iar "bunicu' edil" sa iese destul de sifonal din al patrulea mandat de primar al mun. Focsani, in conditiile in care il termina.
c. ENET-ul ii va produce mari dureri de cap "bunicului edil", deoarece pentru sutele de miliarde lei vechi, pierdute de noi, focsanenii, ca urmare a falselor procese CUP-ENET, vor trebui gasiti TAPI ISPASITORI.
d. In legatura cu afirmatia, citez : " Şi, la cate gloabe pasc prin oraş, sigur şefii ENET ar strange puţină materie primă bio.", cred ca s-ar impune sa se ia legatura cu d-na exsenator Sorina Placinta.
Ce am in vedere cand fac aceasta propunere ?
Dupa ce Vrancea a inceput sa-i PUTA, d-na Sorina Placinta a mers la PDL Bucuresti sa se ascunda dupa "fustele" Elenei Udrea, crezand ca acolo mirose mai bine. Din cate am inteles, dintr-un articol de presa, publicat ieri de ZdeV, firma Sorste a d-nei Sorina Placinta a avut sau are mari "succesuri" la Paris, ceea ce inseamna ca d-na Sorina Placinta a revenit pe plaiurile mioritice vrancene.
Din cate imi amintesc, cu cativa ani in urma d-na senator Sorina Placinta facuse o mare pasiune pentru o centrala pe biomasa, care sa se monteze la ENET, ca urmare a faptului ca Domnia Sa vazuse in Ungaria cum ard niste paie, dar in final totul a fost "un foc de paie".
e. Eu am mai spus si cu alte ocazii ca problema ENET nu este producerea de energie termica, ci distributia si comercialul, la care se adauga puterea economica a focsanenilor a caror salariu mediu este cu 30% mai mic decat la nivelul Romaniei.
Cine isi inchipuie ca dupa montarea celor doua motoare (generatoare) Rolls Royce, la ENET va curge "lapte si miere", se imbata cu apa rece.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-2
Report as inappropriate
total: 11 | afişare: 1 - 11

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail