Home | Caterincă Mioriţică | Negulovici se vrea director. Ce instituţie îl merită?

Negulovici se vrea director. Ce instituţie îl merită?

Publicat de 4565 vizualizari 2 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Ce pixul meu de PiaRist, mă? Eu nu pot fi director? Ce pixul meu de PiaRist, mă? Eu nu pot fi director?

Instituţiile la care a putea ajunge director omul care are grijă de imaginea şi scamele de pe hainele baronului sunt Agresarea Mediului şi Direcţia pentru InCultură

Prietenii noştri de la Cejex ne-au spus că Traian Negulovici, piaristul şi peria de haine a “domnului preşedinte”, vrea să devină mai vizibil şi să se facă director, instituţia unde ar urma să primească cate o cafea dimineaţa de la secretară fiind încă neclară. Sătui de unele obiceiuri nu tocmai creştineşti ale împricinatului, angajaţii de la Casa Albă de Focşani îl vor plecat pană în vară pe unul din cei mai importanţi oameni de imagine ai baronului. Atat de mult îi sufocă (şi nu spunem mai multe deocamdată) încat nu contează unde va ajunge acesta, competenţele în domeniu nefiind neaparat necesare pentru majoritatea directorilor. Două instituţii cu atribuţii diametral opuse par a fi luate în vizor de Traian Băsescu, pardon Traian Negulovici (ah, ficatul ăsta portocaliu…). Una ar fi Protecţia Mediului unde Paul Giurcă a fost schimbat din funcţie, iar cealaltă ar fi Direcţia pentru Cultură condusă momentan de Micul Iliescu. Avand în vedere că Micul Iliescu a fost uns director de Sorinica pe vremea cand aceasta era încă Plăcintă şi încă la pedele, iar acuma e Bucuraş şi s-a dat cu penele, şansele ca Negulovici să ajungă la InCultură sunt ceva mai mari decat la APM. Auzind una ca asta nu am putut decat să exclamăm “O tempora! O mores!”, replica deşteaptă a marelui Cicero fiind auzită într-o zi cand le investigam pauza cuziştilor (sic!). Noi auzisem de un culturnic Lambrino, se mai vehicula şi numele unui alt culturnic Vlăjie, fost director la culturnici, dar propunerea PSD în persoana culturalului Negulovici ne-a lasat, cum să zicem noi… muţi de uimire. Pentru munca depusă de-a lungul anilor în favoarea social-nedemocraţilor o funcţie de director era inevitabilă, dar numirea lui la o instituţie de cultură ni se pare cam (extra)culturală. Ei, nu că politrucii care au fost pană acum la Cultură ar fi scos-o din rahat, vorba răpostatului Puiu Usturoi. Unii speră desigur ca atunci cand purtătorul de vorbe va deveni director sediul instituţiei să fie pe Golescu şi nu pe Titluescu. Sau poate carcotaţii se înşeală şi Traian se va dovedi omul potrivit la locul potrivit. Ultimul cuvant îl are însă Marean. Marean Oprişan!

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicate)

avatar
romică 09-02-2013
Măi fratele meu da, de ce a slăbit așa de mult acest intelectual cumnatul lui profesorache?
avatar
Giovani 09-02-2013
Bravo! Merita slugoiul la cat l-a periat si la l..s in c.r pe Baronul Portofel! Chiar s-au terminat oamenii de cultura din judetul asta?
total: 2 | afişare: 1 - 2

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

3.00

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail