Puls

Negulovici se vrea director. Ce instituţie îl merită?

Ziarul de Vrancea
8 feb 2013 5468 vizualizări
Instituţiile la care a putea ajunge director omul care are grijă de imaginea şi scamele de pe hainele baronului sunt Agresarea Mediului şi Direcţia pentru InCultură

Prietenii noştri de la Cejex ne-au spus că Traian Negulovici, piaristul şi peria de haine a “domnului preşedinte”, vrea să devină mai vizibil şi să se facă director, instituţia unde ar urma să primească cate o cafea dimineaţa de la secretară fiind încă neclară. Sătui de unele obiceiuri nu tocmai creştineşti ale împricinatului, angajaţii de la Casa Albă de Focşani îl vor plecat pană în vară pe unul din cei mai importanţi oameni de imagine ai baronului. Atat de mult îi sufocă (şi nu spunem mai multe deocamdată) încat nu contează unde va ajunge acesta, competenţele în domeniu nefiind neaparat necesare pentru majoritatea directorilor. Două instituţii cu atribuţii diametral opuse par a fi luate în vizor de Traian Băsescu, pardon Traian Negulovici (ah, ficatul ăsta portocaliu…). Una ar fi Protecţia Mediului unde Paul Giurcă a fost schimbat din funcţie, iar cealaltă ar fi Direcţia pentru Cultură condusă momentan de Micul Iliescu. Avand în vedere că Micul Iliescu a fost uns director de Sorinica pe vremea cand aceasta era încă Plăcintă şi încă la pedele, iar acuma e Bucuraş şi s-a dat cu penele, şansele ca Negulovici să ajungă la InCultură sunt ceva mai mari decat la APM. Auzind una ca asta nu am putut decat să exclamăm “O tempora! O mores!”, replica deşteaptă a marelui Cicero fiind auzită într-o zi cand le investigam pauza cuziştilor (sic!). Noi auzisem de un culturnic Lambrino, se mai vehicula şi numele unui alt culturnic Vlăjie, fost director la culturnici, dar propunerea PSD în persoana culturalului Negulovici ne-a lasat, cum să zicem noi… muţi de uimire. Pentru munca depusă de-a lungul anilor în favoarea social-nedemocraţilor o funcţie de director era inevitabilă, dar numirea lui la o instituţie de cultură ni se pare cam (extra)culturală. Ei, nu că politrucii care au fost pană acum la Cultură ar fi scos-o din rahat, vorba răpostatului Puiu Usturoi. Unii speră desigur ca atunci cand purtătorul de vorbe va deveni director sediul instituţiei să fie pe Golescu şi nu pe Titluescu. Sau poate carcotaţii se înşeală şi Traian se va dovedi omul potrivit la locul potrivit. Ultimul cuvant îl are însă Marean. Marean Oprişan!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
romică, acum 4087 zile, 21 ore, 37 minute, 17 secunde
Măi fratele meu da, de ce a slăbit așa de mult acest intelectual cumnatul lui profesorache?
Giovani, acum 4087 zile, 22 ore, 3 minute, 15 secunde
Bravo! Merita slugoiul la cat l-a periat si la l..s in c.r pe Baronul Portofel! Chiar s-au terminat oamenii de cultura din judetul asta?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.