Caterincă Mioritică

Taxiurile din Focşani, cele mai bune vehicule electorale

Ziarul de Vrancea
23 nov 2012 2687 vizualizări
La Primăria Focşani a fost o şedinţă cu ameninţări de ridicări de buline. Pe la firmele de taxi ameninţările au luat forma atenţionărilor cu datul afară

Pentru cei care credeau că această campanie electorală pentru Parlamentul Romanicii va trece neobservată, datorită, graţie, mulţumită domnului preş de Cejex, care a cerut ca partidele să nu pangărească cu meclele candidaţilor Vrancea noastră cea puternic de aschilopată, le zicem noi că n-are cum să curgă chiar aşa, ca apa Milcovului. Asta pentru că, ipocriţii politicircari au găsit metode alternative de constrangere pentru promovare roşie agresivă, exact cum făceau prin 2004. Campania gen gay-parade, care surprinde doi bărbaţi ţinandu-se de mană, din care unul e curva tuturor, se ştie el cine-i, se face prin taxiuri sau pe uşilor blocurilor din Focşani. Se pare că săptămana trecută, la Primăria Focşani a fost o şedinţă scurtă şi la obiect prin care patronilor de firme de taxi li s-a spus clar: bărbaţii politici roşii trebuie să se urce în fiecare taximetru şi să stea lipiţi de parbrizul din spate. Nu contează că poate unii nu doresc sau că RAR-ul i-ar putea amenda pentru că îşi obturează vizibilitatea. “În caz că nu vă place, rămaneţi fără bulină de taxi”, cam aceasta a fost esenţa discuţiilor.

Mai departe, patronii de taxiuri i-au băgat la şedinţă pe amăraţii de şoferi care stau şi se roagă pentru curse mai mari de 6 lei. Se pare că, din ce ni s-au destăinuit şoferii lui Saddam Hussein, acolo e cel mai nasolică, ameninţările fiind îmbrăcate cu înjurături din cele mai diversificate şi atenţionări că dacă nu se conformează pot fi daţi afară. Şoferii au explicat că nu li se pare normal ca în maşinile lor să se urce politicienii roşii fără să... achite cursa. Şi, mai mult, în maşinile unor şoferi cărora, poate, nu le place roşu. Dar, aşa-i în Vrancea baronească. Cine are parghiile toate, încalecă tot. Chiar nu se poate aplica dictonul: ne rezervăm posibilitatea de a ne alege clienţii?

FOTO: Şi uşile blocurilor sunt pline de jupuieli roşii


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.