Caterincă Mioritică

Topul instantaneelor politice de la “Festibalciul” “Bachus”

Silvia Vrînceanu Nichita
19 oct 2012 7460 vizualizări
Ce nu s-a văzut pe la alţii vă arătăm noi

Festivalul deloc Internaţional al Viei şi Vinului "Bachus 2012" a fost prilej de paradă nu atat pentru podgoreni, cat mai ales pentru politicienii de la USL care speră şi ei la nişte voturi în urnă la vremea vinului tarziu. Aşadar uslaşii s-au pus încă de joi seară pe dezgustat vinuri pe la mai toate vinăriile de prin Piaţa Unirii, sperind ca elevii adusi cu arcanul la festival vor implini 18 ani pina pe 9 decembrie. Cuprinşi de beţia puterii, evident că nu au plătit pe nicăieri. Vorba romanească “La băut – hai, hai! La plată – vai, vai!”. Paparaţii noştri i-au surprins în cateva instantanee pe care vi le servesc astăzi, la un şpriţ.



Cand amesteci o deputată blondă printre băutorii de vin de Vrancea, cineva rămane mereu cu gura cascată.

 


Decebal Bacinschi în postura de “Albu ca zăpada” invitand-o la un menuet pe Rochiţa Roşie de la Crama “Tatăl şi fiul”.

 


Noi doi pe o băncuţă ... Comisarul şef Gicuţu Avasilioaie, zambind calin aparatului de fotografit, vădit inspirat de frumuseţea blondă a lui Mitrea. Oare speră la încă o stea norocoasă pe umeri?

 

Laurenţiu Ţigăeru Roşca, acest d’Artagnan al PNLSD-ului vrancean, încearcă şi el să intre în graţiile doamnei Mitrea, în speranţa că după 9 decembrie vor fi colegi de băncuţă în Parlament. 

 

Ia priviţi cu atenţie pe cine au surprins paparaţi noştri pe balconul baronului de la Consiliul Judeţean, acolo unde pe vremuri stătea prima secretară a judeţului. Secretarul de stat Iulian Matache de la Dezvoltare îi arată cum s-a dezvoltat Focşaniul de sus distinsului senator Petru Filip, ex PDL, actual PSD, care n-a mai avut loc pe listele din Banat şi a descălecat în Moldova baronului Oprişan.

 

Fraţii Copaci, din nou “pe bune” cu liberalii din judeţ sau dovada că în politică şi în viticultură nu te îmbeţi cu apă rece. După cum arată cei doi grei ai Partidului Liberal din Vrancea, Nini, respectiv Kanty, ori anii de criză nu prea i-au ajuns din urmă ori au ingurgitat prea mulţi mieji de nucă ‘ntre două degustări la vinăria celor doi copaci.

 

Ia uitaţi cum se conservă puterea. Să sperăm că domnul CelMicMare de la PC, în imagine asistat de ministrul conservator al Agriculturii Dănuţ Constantin, nu a îndrăznit să-i spună şefului său de la Consiliul Judeţean cam ce gust au conservele de la puşcărie.

 

Discuţie surprinsă de paparaţii noştri între Sorin Bachus Francu şi Petru senator traseist Filip la deschiderea festivalului vinului: „Ascultă aici, la Moş Bachus, senatoare! La Vrancea se mănancă bine, se bea bine şi se alege cine trebuie. Uite-aşa o pungă mare de voturi ai să strangi dacă te dai bine pe langă domnul preşedinte”.

 

Din spate liceu, din faţă Vasilica Zaharia, cu voia partidului inspector şcolar general la IŞJ Vrancea, cea degrabă adunătoare de elevi pentru parangheliile lui Oprişan.

 

Conservatorul ministru al Agriculturii, pe care prietenii îl numesc în secret “Băieţică”, admiră cheia succesului pe care Oprişan o deţine de vreo 20 de ani în gubernia Vrancea.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
pisoi, acum 4203 zile, 18 ore, 1 minut, 12 secunde
Decât să vă ocupati de „lucruri mărunte” mai bine v-ați intreba dacă s-au luat măsuri impotriva celei care a lasat un preșcolar să meargă singur acasa și ce TAXĂ va mai percepe citeste integral
ana lugojana, acum 4204 zile, 8 ore, 13 minute, 9 secunde
@ manuela. Sunt de acord cu tine, ce bine il cunosti pe Cel mai mare vice vrincean!
Ana Maria, acum 4204 zile, 13 ore, 43 minute
Niste fotografii cu aceleasi figuri plictisitoare si mincinoase.Iar domnul Oprisan cu acelasi sacou si blugi il vad de 3 ani la acest tip de evenimente.Probabil nu o mai fi avand bani de altele.Un citeste integral
frone, acum 4204 zile, 14 ore, 34 minute, 49 secunde
@ nicu panaitescu : cred ca fac rost de ele de la fabricile lu tata socru (Rosca) sau de la noua liberala Placinta...nu stiam eu unde au disparut toate husele de masina din oras :))
ekaterina , acum 4204 zile, 17 ore, 56 minute, 7 secunde
@ manuela dacă știi ceva despre palmaresul de dat la bucci ale conservatorului nominalizează victimile sau eventualele împrejurări în care acesta a fost surprins la gimnastică așa cum spui că citeste integral
manuela, acum 4204 zile, 19 ore, 26 minute, 56 secunde
Daca CElmare toata viata lui constienta a fost o sluga si un tarator, si acum incearca sa-l impresioneze pe seful cu ce poate mai bine. Domnule Constantin, ma pricem la gemuri, conserve, carne, citeste integral
Nicu Panaitescu, acum 4204 zile, 20 ore, 16 minute, 28 secunde
"Panoptic de oameni pacatosi" era titlul unei carti care-mi vine acum in minte. Cum nimeni nu e neprihanit, inlocuim "pacatosi" cu ce ne vine la gura. Da' hai sa pastram si citeste integral
zaharia vasilica, acum 4205 zile, 4 ore, 32 minute, 17 secunde
Bine ca ai stat cu spatele altfel nu puteam prvi poza si elevii
frone, acum 4205 zile, 4 ore, 38 minute, 11 secunde
Domnul Tigaieru e de mult in gratiile PSD-ului! Cred ca intai iti da tatuca Marean dezlegare sa candidezi din partea PNL-ului si apoi iti anunti candidatura sau cel putin asa merge vorba prin oras, eu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.