Caterincă Mioritică

Atenţie, Moprişan ştie ce faceţi la duş!

Ziarul de Vrancea
3 aug 2012 3017 vizualizări
Asta dacă aveţi apă caldă să faceţi duş

În cazul în care aţi fost plecat în concediu şi cand v-aţi întors aţi constatat că pe la Cotroceni, vara o doarme-n glastră Omul floare, vă spunem că da, Romania în continuare zburdă pe campii şi la Palatul Victoria nu e nimeni să o guverneze. Prin Vrancea, penibilul este ca la el acasă. Şi cand spunem asta, facem referire la declaraţiile domnului preş din varful Cejexului care ştie el ce face omul cu nevasta lui la duş. Şi nu e vorba de îndepărtarea stratului de calcar depus sau a ruginii stranse pe baterie după ce robinetul de apă caldă a stat degeaba din cauza lipsei apei calde de la ENET. Moprişan, animat de efervescenţa spiritului civic al vrancenilor care au votat cu şapte maini în mai multe localităţi la referendum, ne întreabă chestii intime (şice urmează e citat). „«De câte ori aţi dat drumul la duş în baie ca să puteţi vorbi cu soţia dumneavoastră fără frica de a fi ascultaţi?»” Această întrebare am pus-o astăzi mai multor vrânceni care mi-au răspuns: „Paharul s-a umplut atât de mult încât românii vor cânta, din nou,  <> ca să alunge din vieţile lor sărăcia, ura, vrajba şi teroarea!”, după cum a transmis primul dintre vranceni, care n-a fost şi primul dintre pesedişti pentru a-l impresiona pe Pontănac cu voturile adunate pentru partid. Referirile baronului la ascultatul tuturor de către servicii dă dovadă de cel puţin un dram de paranoia. Iar faza cu duşul, mai că pare a fi redată în contextul a ceea ce face omul cu femeia lui în cadă, şi de aia credem că baronul are apucături de voyeur. Deci dacă nu vreţi să se ştie ce faceţi sau ce vorbiţi cu soţia în baie, băgaţi hartie igienică pe gaura cheii şi izolaţi-vă fonic. Se pare că sunt unii care vă ascultă cu paharul prin pereţi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
agent, acum 4275 zile, 20 ore, 9 minute, 5 secunde
Ca sa poti vorbi cu sotia sub dus trebuie sa fii capabil sa participi la un dus comun,adica sa nu fii rupt d.p.d.v.sexuala. In perioada comunista cand apa calda era o raritate in casele romanilor ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.