Caterincă Mioritică

“Păcătoasa” Mădălina Pamfile, la un pas să pice Bac-ul

Iulia Crețu
19 iun 2012 5923 vizualizări
Tanăra îşi îneacă amarul în alcool şi antidepresive u Mădălina Pamfile este în plin examen de Bacalaureat, riscand să îl pice din cauza stilului de viaţă nepotrivit

Asistenta de la “Un show păcătos”, Mădălina Pamfile, este la un pas să rateze Bac-ul din cauza problemelor de sănătate. Bruneta a ajuns la spital după ziua de naştere a colegei Daniela Crudu, după ce a exagerat cu alcoolul şi antidepresivele. Pamfile lua calmante pentru că nu putea dormi, iar excesul a dus-o în pragul leşinului. “Trec print-o perioadă dificilă şi aglomerată, atât profesional cât şi personal. Iau calmante de ceva timp şi nişte somnifere mai slabe pentru că nu puteam dormi până la 6 dimineaţa, d-asta am şi slăbit. Fiecare om are perioade grele”, a spus Mădălina Pamfile. Pentru a depăşi perioada critică, tanăra este supravegheată de părinţi, care au venit în Bucureşti să aibă grijă de asistenta lui Capatos. „ Au fost nişte momente în care aveam nevoie de cineva şi nu am zis, am preferat să stau singură şi am luat pastile, dar degeaba le iei dacă nu te ajuţi fizic şi psihic, dacă nu te hrăneşti. Azi mi-am pus o perfuzie şi am mâncat un orez. Acum, părinţii mei fac cu rândul şi stau la mine, o săptămână tata şi una mama”, a mai povestit Mădălina Pamfile pentru postul de televiziune la care lucrează. Tanăra a explicat că i-ar fi spus lui Mihai Mitoşeru că îi este rău, iar la televizor s-a interpretat că s-ar fi sărutat. „Luam pastile şi nu trebuia să beau alcool deloc. I-am zis lui Mitoşeru la ureche că mi-e rău şi el îmi zicea să râd şi s-a interpretat că m-am sărutat cu el. Miercuri, după ziua Danielei, am ajuns la spital. Nu contează că a fost ziua Danielei, mie tot îmi era rău, tot acolo ajungeam. A fost ultima picătură. Am leşinat în casă”, a mai spus Mădălina Pamfile. Semn că viaţa de noapte din Bucureşti, presupusele aventuri cu primarul Constanţei sau apariţiile goale prin reviste pentru bărbaţi nu sunt chiar un vis. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
moartea'n vacanta, acum 4298 zile, 50 minute, 16 secunde
Are orasul cu ce se lauda si mandri! Halal vedete!
gore, acum 4299 zile, 8 ore, 33 minute, 21 secunde
Mai sa-mi bag alup in ea...de viata de noapte si relatie cu barosanu !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.